IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NOVI PAZAR: OVO JE Snimak, pedofila kako mami djevojčicu… (foto i video)

Novopazarska policija je ranije uhapsila E.D. (36) zbog sumnje da je u zgradi “Bor” u centru grada pokušao da seksualno zlostavlja djevojčicu od devet godina…

NOVI PAZAR: Sandžak, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 06.02. 2019…06: 58… NOVI PAZAR: OVO JE Snimak, pedofila kako mami djevojčicu…

RTV Novi Pazar objavila je snimak sa video nadzora, na kojem se vidi kako je muškarac, koji je uhapšen zbog sumnje da je izvršio krivično dijelo za nedozvoljene polne radnje nad dvije djevojčice, namamio jednu od njih u stambenu zgradu u Pazaru.

Na snimku sa video nadzora u Bor zgradi se jasno vidi kako on joj otvara ulazna vrata i poziva djevojčicu da krene za njim. Na stepeništu on ju je zaustavio i pokušao da joj skine jaknu, nakon čega se ona uplašila i dala u beg“, navodi RTV Novi Pazar pozivajući se na neimenovani izvor u policiji. 

Prema riječima majke djevojčice, na društvenoj mreži “namamio” je jednu djevojčicu u ulaz zgrade, nakon čega joj je podigao jaknu i dodirivao je po tijelu. 

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Sandžak, sinoć, pao u sevdah...

O tome postoji snimak, na kojem se jasno vidi kako je namamio dete u zgradu.

Autor: Printscreen Instagram

Međutim, ona nije bila jedina koju je pedofil probao da zlostavi. Naime, prvi napad desio se u ponedeljak u ulazu Lučne zgrade, u centru Novog Pazara, a drugi u sredu u ulazu Bor zgrade. 

LOKALNI TV sservis navodi da im je u porodici djevojčice rečeno i da je i ona ušla u zgradu misleći da on želi da mu ona nešto pomogne, a kasnije ju je pitao da li bi voljela da se bavi manekenstvom.  

RTV Novi Pazar dodaje, pozivajući se na nezvanične informacije, da je E.D. novopazarskoj policiji poznat po izvršenju raznih, sitnijih, krivičnih djela, a da je u trenutku napada na djevojčice odsluživao kaznu od osam mjeseci kućnog pritvora zbog krađe. 

Imao je elektronski nadzor, odnosno, nanogvicu, a kako je imao dnevno dva sata ‘slobodno’ kada je mogao da napusti kuću, napadi na djevojčice su se desili baš u tom periodu, od 13 do 15 časova“, dodaje neimenovani izvor te lokalne televizije…

Čitaj još:   LIJEPE VIJESTI NAKON TEŠKE NESREĆE: ORHAN TANOVIĆ, ponovo je počeo da hoda... (foto, video)

http://iBalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Komentariši