IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

STIŽE SUSNJEŽICA I SNIJEG: Prognozu za četiri dana…

Tokoma dana, padavine se očekuje i u ostalim djelovima zemlje. Ponegdje uz kišu moguća je i grmljavina. Intenzivnije padavine očekuju se u Krajini, sjevernim i zapadnim područjima Bosne …

SARAJEVO: BiH, Putovanja, srijeda, 10.04.2019…07: 59… STIŽE SUSNJEŽICA I SNIJEG: Prognozu za četiri dana…

Nešto manje oblačnosti očekuje se u sjeveroistočnim područjima. DOK U jutarnjim satima i prijepodne, kišu očekuju u južnim, zapadnim i sjevernim područjima.

Vjetar slab do umjeren južnog smjera, poslije podne na momente i pojačan. Jutarnja temperatura zraka od 5 do 13, a najviša dnevna do 20 stupnjeva.

srijeda 10.04.2019.
Nestabilne vremenske prilike uslovljavaju nešto lošiju i biometeorološku prognozu.Moguće su meteoropatske reakcije poput glavobolje, promjene raspoloženja, dekoncentracije. Osvježenje sa povremenom kišom i ne suviše visoke temperature neće uzrokovati jače tegobe kod hroničnih bolesnika.

U četvrtak pretežno oblačno vrijeme s kišom, lokalnim pljuskovima a i sa grmljavinom.

Čitaj još:   IDEMO DALJE- NEMA VIŠE ZLOČINCA IZ KALINOVIKA: Umjesto RATKA u Beogradu osvanula nova grozna poruka... (foto)

Prijepodne padavine očekuju u južnim i jugozapadnim područjima, tokom dana i u ostalim djelovima zemlje Jutarnja temperatura od 3 do 12, najviša dnevna do 18 stupnjeva.

U petak pretežno oblačno vrijeme s kišom i lokalnim pljuskovima. Padavine u većem dijelu Hercegovine, Krajini i centralnim područjima Bosne. U planinskim djelovima susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura od 2 do 10, a najviša dnevna do 14 stupnjeva.

U subotu pretežno oblačno vrijeme s kišom, a u planinskim područjima susnježica i snijeg. Jutarnja temperatura od 2 do 11, a najviša dnevna do 12 stupnjeva…

http://iBalkan.net

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši