IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ĆIRI, NAPRAVILI LAŽNU SMRTOVNICU: Vijest o svojoj ‘iznenadnoj smrti’ doznao tokom izjave za TV… (video)

Na društvenim mrežama se pojavila smrtovnica bh. i hrvatskog fudbalskog trenera Miroslava Ćire Blaževića (84)…

ZAGREB-SARAJEVO:Region,Zanimljivosti,vijesti,subota, 18.05.2019… 10:57…  ĆIRI, NAPRAVILI LAŽNU SMRTOVNICU: Vijest o svojoj ‘iznenadnoj smrti’ doznao tokom izjave za TV… (video)

Nepoznati autor napisao je kako je Blažević preminuo u srijedu 15. maja te da će posljednji ispraćaj biti u subotu 18. maja na zagrebačkom groblju Mirogoj, a kao ožalošćene naveo je Milorada Pupovca ali i sa članstvom Samostalne demokratske srpske stranke, premijera Andreja Plenkovića te predsjednika Hrvatskog sabora Gordana Jandrokovića, a uz zadnje je u zagrade dodao i “Anemični” te “Njonjo”.

Smrtovnica je objavljena na dan kad je SDSS u javnost prvo i pustio spot za europarlamentarne izbore u kojemu pojavljuje i Blažević, što je informacija koja je potvrđena još u srijedu, odnosno na dan Blaževićeve lažne smrti. –

Nekad su meni svi vikali: “Ćiro, pederu!” A sad čujem da to vičete Pupovcu. Meni ste vikali zato što me volite, a ne znam zašto to njemu baš vičete. No znam da ću ga ja podržati. Sine, slušaj što ti tvoj Ćiro kaže. Svi ljudi su jednaki – kaže se bar u spotu…

Legendarni “trener nad trenerima” vijest o “iznenadnoj smrti” doznao je u omiljenom zagrebačkom kafiću“Charlie”skupa u društvu novinara Roberta Zubera, s njime radio intervju za novu epizodu istraživačko-dokumentarne emisije “Re:vizija”.

Čitaj još:   NOVI PAZAR: Prihvaćena ostavka Kenana Kolašinca... (foto i video)

Emisija se radi u produkciji Jutarnjeg lista i Al Jazeere Balkans, a tema nove epizode, koja se emitira u ponedjeljak, su euroizbori.

– Za vrijeme snimanja jedan od poznanika je Blaževiću pokazao čitulju i na licu mu se vidjelo da mu nije svejedno. Ipak, nastavio dalje snimati intervju uz komentar da nema što izgubiti te da je njegov obraz čist – kaže Zuber.

Nedugo nakon toga intervju je opet prekinut kad jedan prolaznik Blaževiću pokazao srednji prst, što je vjerojatno isto bila reakcija na njegov angažman u spotu SDSS- a jer se radi o čovjeku kojega Ćiro poznaje i za kojega kaže da je “ekstremni Hrvat”.

– Sine, umro sam, ti razgovaraš s duhom – nasmijao se te rekao kako bi volio sresti čovjeka koji je napravio obavijest i stisnuti mu ruku. U odgovoru se osvrnuo i na ulogu u spotu SDSS- a te poručio kako ne žali zbog te odluke.

Na kraju je napomenuo kako oprašta svima koji nisu shvatili poruku, kao i onom prolazniku koja ga je počastio srednjim prstom…

Čitaj još:   NEŠTO NOVO U PAZARSKOJ STAROJ ČARŠIJI-ZABLISTAO ''KRISTAL''

izvor agencije

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

Komentariši