IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

PROČELO ROČIŠTE ZA UBISTVO ANELA PAPIĆA: MUBERA I SENAD-”NISMO UBICE”

Dvije godine poslije brutalnog ubistva Anela Papića održano je pripremno ročište supružnicima Muberi i Senadu Muhoviću. Oni tvrde da nisu ubice i da će sve što imaju reći na suđenju .

Na pripremnom ročištu supružnici Mubera i Senad Muhović, optuženi da su ubili Anela Papića (32), izjavili su “da u potpunosti odbacuju navode iz optužnice”, kao i “da nisu ubice” i da će sve što imaju reći na suđenju. Njih dvoje se terete da su prije dvije godine u selu Ponorac kod Sjenice tupim udarcima skoro ubili muškarca, a potom dok je još davao znake života – zapalili ga.

Mada su za ubistvo, koje se dogodilo 23. juna 2017, odmah osumnjičeni, a mjesec dana kasnije i uhapšeni supružnici iz Sjenice, optužnica protiv njih potvrđena je tek nedavno. Ako ne bude novih odlaganja, proces bi trebalo da počne krajem ovog mjeseca. U očekivanju suđenja Muhoviću su već 23 meseca u pritvoru.

Čitaj još:   BROJ ZARAŽENIH na Ex Yu prostorima, PREMAŠIO 1.000: Gdje je najviše pozetivnih na korona virus u bivšim republikama... (foto)

Prema navodima iz optužnice, njih dvoje su se sa Anelom Papićem, koji je navodno bio Muberin ljubavnik, sastali u selu Ponorac, gde su se Anel i Mubera ranije često tajno viđali.

izvor: sandzaklive

Sandžaklije listom odlaze iz rodnog kraja

Nema dana, a da iz Novog Pazara, Sjenice, Tutina i Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

Komentariši