IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HOROR U LAS VEGASU:'Ubio sam Zvezdanu BEJZBOL PALICOM, da se osvetim njenom ocu’ (video)

Američki mediji već danima izvještavaju o stravičnom ubojstvu koje je prošlog petka počinio Slobodan Miljuš, 37-godišnji Srbin iz Hrvatske s prebivalištem u Las Vegasu…

LAS VEGAS: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak 24.05.2019…09:59… HOROR U LAS VEGASU:'Ubio sam Zvezdanu BEJZBOL PALICOM, da se osvetim njenom ocu’ (video)

Miljuš bejzbolskom palicom hladnokrvno zatukao svoju suprugu Zvezdanu Bencun koja je odmah podlegla ozljedama…

Da stvar bude gora, zločinu je svjedočio njihov 13- godišnji sin koji je u kući zatekao oca kako krvav sjedi pored majke, otrčao je do obližnje benzinske pumpe i pozvao policiju. Kad je policija stigla u kuću supružnika zatekli su užasavajući prizor, a Miljuš je uhvaćen.

“Da, ubio sam je, nisam sretan, ali se ni ne kajem zbog toga. Postoji puno razloga zašto sam to napravio. Zvezdana nikada nije bila kod kuće, nije se brinula za djecu, sve sam radio ja i kućanske poslove i kuhao.”

Usto, da njen otac nije gurao nos u naš brak do ovoga nikad ne bi došlo. Morao sam mu se osvetiti, kada bude gledao vijesti, znat će i zbog čega”, izjavio je Slobodan Miljuš putem video- linka u razgovoru s novinarkom TV postaje FOX 5

Hladnokrvno je objasnio okolnosti koje su ga dovele do toga da je suprugu ubije bejzbol palicom. Već na prvo pitanje novinarke je ubio, hladnokrvno je odgovorio da jest, bez trunke žaljenja i u istom tonu nastavio dalje razgovor.

Čitaj još:   JEZIVO: ZARAŽENO SKORO CIJELO ODJELJENJE BOLNICE

Emocije je pokazao jedino kad ga je novinarka pitala je li zabrinut za svog 13- god sina koji ga zatekao neposredno nakon zvjerskog premlaćivanja majke, kada su mu krenule suze.

“Zabrinut sam za njega. Volio bih da to nije vidio. Sada će rasti bez svog oca”, kazao je Slobodan. Kada ga je pitala je li riječ o osveti obitelji Zvezdane, odgovorio je kako to nije bila osveta obitelji već njenom ocu, ne želeći da govori o detaljima sukoba.

Nakon što je Zvezdanina sestra čula izjave Slobodana o ocu, za FOX 5 ona je kazala kako je Slobodan lažljivi monstrum te da je njihov otac dobar čovjek koji je uvijek pomagao sestri i mužu u njihovom zajedničkom životu.

U izvješću policije stoje detalji koje je Miljuš ispričao njima. Izjavio je kako ga je Zvezdana varala i da je dosegao točku kad to više nije mogao trpjeti.

Rekao im je i kako je nakon što su sinovi otišli u školu, otišao u obližnju trgovinu kupiti bejzbolsku palicu, kuhinjski nož i ljepljivu traku.

Zatim je rekao i to da je otišao u drugu trgovinu kupiti votku i Red Bull. U izvješću piše da je Miljuš nakon što je sve popio, otišao u spavaću sobu i tri puta udario Zvezdanu po glavi i smrskao joj lubanju dok je ležala u krevetu.

Čitaj još:   ČETVRTA ŽRTVA KORONA VIRUSA U SRBIJI, ZARAŽENE I DVIJE BEBE... (foto)

izvor FOX 5

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši