IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Goran Ilić novi trener OK NOVI PAZAR

Danas je u Novom Pazaru održana press konferencija Odbojkaškog kluba Novi Pazar, Novo rukovodstvo OK Novi Pazar na čelu sa predsjednikom Denisom Mavrić  i sportskim direktorom kluba Kemalom Šečeragić na današnjoj konferenciji je predstavila novog trenera Gorana Ilića i očekivanja za narednu sezonu…

Goran İlić se kratko obratio medijima i rekao da je sretan i da mu je velika čast što će biti trener OK Novi Pazari a sada je došao u novi klub gdje ga čeka novi izazov.

Nakon mnogo godina trenerskog iskustva kako u zemlji tako i inostranstvu, İlić je rekao da je primarni cilj da se klub vrati u vrh domaćeg prvenstva ali i da se stvori kvalitetna ekipa ne samo za novu već i naredne sezone kao i da se afirmisu domaći igrači iz Novog Pazara i blize okoline.

Čitaj još:   KRUNA OSTAJE U NOVOM PAZARU

Odbojkaški trener Goran Ilić bio je trener mnogim klubovima- Ribnica , Spartak i drugi tri puta u karijeri radio u Ujedinjenim Arapskim Emiratima.

Bio je na klupi Al Nasera iz Dubajia najpopularnijeg kluba u toj zemlji. Po riječim Ilića klupska odbojka u Emiratima je najcjenjenija u arapskom svijetu.

Autor: Senad Senko Župljanin

http://ibalkan.net

CEV Kup-Novi Pazar protiv Jedinstva iz Bijelog Polja

U sedištu CEV u Luksemburgu danas je obavljen žreb za Read more

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more

Komentariši