IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VIP prostitucija, bogati biznismen, krvnički tukao PJEVAČICU, silovao je,onda je strpao u kola i dao joj 1.000 €…

Bogati biznismen iz grada u unutrašnjosti preko makroa je prvo ugovorio sastanak sa srpskom pjevačicom, koja nije mogla ni da pretpostavi kakav će užas doživjeti…

NOVI SAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 29.05.2019… 13: 59… VIP prostitucija, bogati biznismen, krvnički tukao PJEVAČICU, silovao je,onda je strpao u kola i dao joj 1.000 €…

Afera „elitna prostitucija“ ne prestaje da potresa javnost, a poslednji u nizu skandala dogodio se poznatoj srpskoj pjevačici,kojoj je klijent platio za seks, a zatim je danima mučio u zaključanom stanu…

Otkako se, prije nekoliko godina, pjevačica pojavila se na prvom muzičkom takmičenju, brzo se pročulo da se osim pjevanjem bavi i prostitucijom…

Budući da je ona jedna od najatraktivnijih pjevačica sa estrade, često su se i njene usluge koristili bogati biznismeni i kriminalci, koji su bili spremni da izdvoje veliku sumu za noć s njom.

Jedan od njenih klijenata, koji je preko preporuke došao do mlade pjevačice jeste i P. Z. (47), koji važi za jednog od najopasnijih kriminalaca u regionu – priča izvor i objašnjava da se njihovo „druženje“ vrlo brzo pretvorilo u torturu.

Bilo je dogovoreno da je makro doveze u kuću tog čovjeka, koja se nalazi van prestonice, a budući da joj je on ugovorio tog klijenta, nije ni pomislila da bi moglo nešto loše da joj se dogodi.

Ali već na samom početku shvatila je da je u ozbiljnom problemu. Čovjek je od prvog trenutka počeo da je šamara, grubo je udara po tijelu i da je vređa.

Čitaj još:   PODGORICA- UŽIVO Protest IMA NAS; DANIJEL Živković: Nema više bijelih rukavica, nema više umivene retorike, nema više pristojnosti sa rušiteljima! (foto, video)

Molila ga je da prestane, a on joj je govorio da je kurva, da se ne žali i da ne vrišti jer je niko ne čuje, kaže izvor i otkriva da pjevačicu poslije višesatnog mučenja zaključao u sobi.

Kada poslije dva i po sata završio sa svojom torturom, P. Z. uzeo pjevačicin telefon, izašao iz sobe, a vrata je za sobom zaključao.

Ona nije mogla da se pomjeri od straha, bila je slaba, prebijena i izmučena. Satima je plakala i pokušavala da nađe izlaz.

Vrištala je, zvala pomoć, molila ga je da je otključa, ali nije bilo ni traga ni glasa od zlostavljača- objašnjava izvor i navodi da se P. Z. nešto kasnije vratio i nastavio tamo gdej je stao.

Uživao je u tome da je muči i prebija iznova i iznova. To se nastavilo sledeća tri dana, sve dok mu nije dosadila, pa ju je strpao u kola, dao joj 1.000 eura, a svom vozaču rekao da je vrati za Novi Sad, gdje pevačica živi sa majkom – ,otkrivajući da mlada, srpska pjevačica ipak nije prijavila svog klijenta za zlostavljanje.

Prošla je kroz pakao, a iako je imala ogromne modrice i tragove mučenja na licu i tijelu kao dokaz, pjevačica je umjesto u policiju otišla u svoj stan.

Nedeljama nije izlazila, otkazala je sve nastupe i danonoćno plakala. Klijent koji ju je pretukao bio je jedan od najboljih drugara njenog makroa, pa ni njemu nije mogla da se požali, a nije htjela ni da ide u policiju, kako se ne bi saznalo da je prostitutka.

Čitaj još:   New York: Predsjednik Turske Erdogan doputovao u SAD

Tek posle nekoliko mjeseci, uspjela je nekako da se oporavi, na iznenađenje mnogih, ponovo vratila najstarijem zanatu. Nikom nije jasno da zbog čega se odlučila na takav korak – zaključuje izvor…

Kurir.rs/Vip

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more

Komentariši