IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MEDOJEVIĆ NAPAO DRITANA: “Ne lažite više javnost… “

Ako vlasnici Vijesti još nijesu shvatili – EU, NATO i SAD se neće miješati u formiranje Vlade, napisao je na facebook strancii lider Pokreta za promjene Nebojša Medojević.

-I pored neprekidnog dosađivanja Ambasadama i tužakanja i denunciranja DF od strane vlasnika Vijesti, stalno dobijaju isti odgovor – mi ne formiramo vašu vladu. Naviknite se momci na slobodu i suverenost, napisao je Medojević alidirajući na Građanski pokret URA Dritana Abazovića koji uživa medijsku podršku Vijesti.

-Pustite više Ambasade, EU, NATO na miru. Ne žele da podrže vaše ucjene i ne lažite više javnost da bilo ko spolja ima bilo šta protiv DF, napisao je Medojević, koji je pozvao Abazovića da više ne bruka ni novu vlast ni Crnu Goru.

-Ne klečite više i ne obijajte pragove. Imate 4 poslanika od 41. To je realnost. Tako su naši ljudi glasali. Nijesu glasale Ambasade!
Ako i dalje nastavite da nas opanjkavate i tračarite po Ambasadama, dajte jedno ime i funkciju bilo koga ko stoji iza vaših tračeva i spinova. Ako ne objavite neko važno ime i funkciju i pokažete dokaze, svima će biti jasno da ste najobičniji lažovi i spletkaroši! Ali to nije ništa novo!”, napisao je Medojević, ogorčen zbog činjenice da se Abazovićeva URA protivi da Nebojša Medojević preuzme resor tajne policije.

Čitaj još:   MEDOJEVIĆ: Krivokapić pomjera brda MISLIMA i vrijeme vraća unazad

izvor: SB

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more