IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 16. januar 2021. godine

Ovan uznemiren, Bik ima sreće u ljubavi, Blizanci bez snage, Rak opušten, Lav i Ribe sarađuju, Djevica u klinču, Vaga omiljena, Škorpija sanjari, Strijelac radi, Jarac pun energije, Vodolija odlučuje. Ovo je dnevni horoskop za 16. januar 2021. godine.

Ovan 

Upornost se uvjek isplati, a danas ćete to iskusiti iz prve ruke. Mislili ste da samo rasipate svoje znanje i da niko ne obraća pažnju na vas ali ipak će se danas vaši rezultati videti i dobićete pohvalu zbog toga. Bićete ponosni na sebe i na svoj uspjeh.


Bik

Kada ste se jutros probudili, niste ni sanjali da je danas dan koji će odrediti vašu budućnost na jedan sasvim neočekivan način. Kada odete na posao shvatićete o čemu se radi. Poziv koji tako dugo čekate se neće desiti još izvesno vrijeme, a sasvim je izvjesno da se možda neće ni desiti, nemojte da gajite lažnu nadu.

Blizanci

Nikada niste bili ljubitelj izazova ali jako dobro umijete da odgovorite na iste ako vas na to sticaj okolnosti natjera. To što nešto ne volite ne znači da niste dobri u tome, a danas će do izražaja doći i vaš smisao za humor. Ako niste u vezi, nemojte baš danas da započinjete novu vezu, nije vrijeme za to, samo ćete se nepotrebno razočarati.


Rak

Nemate dovoljno energije da završite svoje radne zadatke danas i to se vidi, iako pokušavate to da sakrijete. Kolege vas gledaju ispod oka i pitaju se šta se to desilo sa vama i gde vam je ona energija sa početka karijere.

Lav 

Ako ste u vezi, to vas ne sprečava da komunicirate sa suprotnim polom, imate pravo čak i da flertujete, samo nemojte da pređe granicu kulturnog ponašanja.
Ipak ste vi osoba od šarma koja i dalje privlači suprotni pol a takođe volite i da flertujete kao nekada ranije.

Čitaj još:   VIC DANA: Mali Perica i učiteljica na času vjeronauke... (foto)

Djevica

Prihvatićete novu ponudu za posao i na taj način riješiti probleme koje ste imali od prije. U nedoumici ste po pitanju vaše veze ili braka. Ponekad vam se čini da ta priča jednostavno nema perspektivu. Izbjegavajte sve poroke.

Vaga

Konačno će doći dan kada možete da završite svu papirologiju oko posla koji obavljate i pokušavate da završite već nekoliko mjeseci. Osjećate se ponosno zbog toga. Sa porodicom i prijateljima vas očekuje neko veselje ali niste toliko željni da odete na njega. Ipak, red je red i morate da ga poštujete, i drugi su vas ispoštovali kada je trebalo.

Škorpija

Očekujte finansijsku dobit koja će vam dobro doći pošto ste polako ali sigurno počeli da se gušite u dugovima. Mali finansijski stimulans će vas izvući iz neprijatne situacije. Voljena osoba će vam pripremiti lijepo iznenađenje koje niste očekivali ni u najluđim snovima.

Strijelac

Niste dužni nikome da pomažete, a naročito ne onima koji su ranije pokušali da vas emotivno povrijede i da vas ponize pred drugima. Sa partnerom ćete imati jedan dirljiv i iskren razgovor koji će vas još više zbližiti. Emocije će biti jače nego ikada ranije.

Jarac

Neko vam sa posla smješta krivicu iako vi ne znate o čemu se radi. Nemojte da dozvolite to već istražite ko to radi i koji je pravi razlog takvog ponašanja. Ako želite da budete sa osobom koja je slična vama, morate da prihvatite njene mane i vrline, iste one koje imate i vi. Inače ćete biti dvolični.


Vodolija

Iako ste pažljivo radili sve što vam je rečeno, moguće je da se na poslu pogriješili u nekim brojkama. Provjerite to dva puta kako ne bi napravili veću štetu. Bolje je sprečiti nego liječiti. Umorni ste i samo želite da se domognete kreveta i da spavate barem dva ili tri dana. Nažalost, to nećete moći zato što vas već sutra čekaju nove obaveze.

Čitaj još:   BALKAN, ZAPANJEN: Dva puta, više samoubistava u Hrvatskoj i Srbiji nego u BiH...

Ribe

Povoljan dan je pred vama, samo morate da ga iskoristite na pravi način ako želite da izvučete maksimum iz njega. Planovi vam danas nisu potrebni, imate ideju kako da dođete do željenog cilja brzo i efkasno. Zdravstveno se osjećate odlično ali vam svi drugi kažu da ne izgledate baš najbolje. Možda bi trebalo da posvetite malo vremena sebi i svom izgledu, nikako da nađete vreme da se malo uljepšate.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more