IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Miodrag Miko Živković: Podrška Adnanu Čirgiću, ovako počinje zlo… (foto)

ADNAN Čirgić prijavljen je i saslušan ZBOG JAVNO IZGOVORENE RIJEČE I JAVNO IZNESENOG MIŠLJENJA!!!

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, subota, 30.01.2021…11.19…  Miodrag Miko Živković: Podrška Adnanu Čirgiću, ovako počinje zlo… (foto)

Nakon ovoga moramo se svi upitati, kuda idu ovo društvo i ova zemlja?Ja nemam dilemu da ovo vodi u fašizaciju društva!Ovako počinje zlo!, napisao je Miodrag Miko Živković u svojoj objavi na Fejsbuku.

“Ovakvom diskreditacijom uvaženog profesora Čirgića koji se nalazi na čelu Fakulteta za crnogorski jezik i književnost samo žele sprovesti cilj koji su zacrtali, da pogaze montenegristiku, posrbe jezik i ostatak kulturne baštine, poput sakralne, koju su već poklonili Srbiji”, napisao je Živković.

On je dodao da je sada već jasno da ova vlast to radi i sprovodi pomoću izdajničke ruke URINIH KADROVA, kako bi deklarisanim četnicima ostale čiste ruke.

Čitaj još:   KONAČNO- McDonald's pronašao kupca za restorane u Rusiji... (foto, video)

“Ovo je opasni pokušaj ućutkavanja i svih onih rijetkih ustanova i predstavnika koji nijesu pomrli, nakon njihovog oslobođenja. Svaka poplava iza sebe ostavlja veliko smeće i blato. Ovo je prilika da ga bolje vidimo”, zaključio je Živković...

Izvor Standard.me

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more