IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

INCIDENT U BIJELOM POLJU ”SUMRAK RAZUMA I PRIMITIVIZMA”: Ozbiljno djelo koje hitno mora biti kažnjeno

Tokom jučerašnje autokolone u naselju Rakonje u Bijelom Polju došlo je do incidenta kada je sa nadvožnjaka fekalijama zasut jedan od automobila okićen crnogorskom zastavom. Predstavnici političkih partija koje imaju odbornike u bjelopoljskom parlamentu osudile su ovo djelo. Pozvali su na hitnu reakciju nadležnih i smirivanje tenzija.

Podsjetimo, ovaj napad uzrokovao je zaustavljanje autokolone i višesatnu blokodu saobraćaja. Policija je obavila uviđaj a kako saznajemo, za napad je osumnjičeno više lica. 

Predstavnici svih političkih partija koje imaju odbornike u lokalnom parlamentu osudili su incident i pozvale na smirivanje tenzija.

Iz opštinskog odbora Demokratske partije socijalista su kazali da je u pitanju sporadični incident koji je za svaku osudu poručujući da očekuju hitno procesuiranje počinilaca. Podsjetili su da su u Bijelom Polju više od pola godine organizovane litije koje su prošle bez incidenata i da u takvoj mirnoj atmosferi treba omogućiti i učesnicima patriotskih autokolona da iskažu svoje stavove.

Čitaj još:   SANDŽAKLIJA PIJAN VOZIO: Završio u zatvoru u kom će se trijezniti 60 dana!!!

“Sumrak razuma. Bilo sa koje strane da dolazi napad ovdje se govori o primitivizmu ne o nacionalizmu. Ovaj događaj je nepopravljiva šteta za ljudsku vrstu, čak i nema veze sa politikom i pokazuje da svima nama treba edukacija a posebno mladima koje treba zaustaviti”, jedinstvene je poruka vecine lidera politickih stranki iz Bijelog Polja.

izvor: kodex

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more