IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Konjević o dešavanju u Pljevljima: Reagovaće Dritan, samo da odigra partiju domina… (foto i video)

Predsjednik Socijaldemokratske partije Raško Konjević reagovao je nakon protesta grupe građana u Pljevljima na kojem su se čule i šovinističke parole…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, utorak, 20.04.2021… 10: 59… Konjević o dešavanju u Pljevljima: Reagovaće Dritan, samo da odigra partiju domina… (foto i video)

Podsjećamo, grupa građana okupila se sinoć u Pljevljima protestujući zbog imenovanja Harisa Đurđevića na mjesto načelnika Centra bezbjednosti u tom gradu, a dio njih, kako se može vidjeti na jednom snimku koji kruži društvenim mrežama, uzvikivao je “Ustala je Sparta srpska, neće ovo biti Turska”.

Reagovaće Dritan Abazović samo da završi partiju domina sa sopstvenim likom. Do tada budite relaksirani. Osvježilo je. Reagovaće Demokratska Crna Gora samo da u rječniku pronađe značenje riječi “pećinski nacionalizam”. Reagovaće MUP Crne Gore mada njih za ovo… osvježilo je i kod njih- napisao je Konjević na svom Tviter nalogu.

Na fotografijama možemo da vidimo ručno naslikanu drvenu kutiju sa njegovim portretom, kao i razne slatkiše koji su se našli unutar nje. 

Čitaj još:   VJEČITI Sarajevski derbi pred praznim tribinama... (foto)

Na unutrašnjosti kutije piše “potpredsedniku Dritanu od neznanog glasača”, tako da možemo da pretpostavimo da je osoba željela da ostane anonimna. 

Osim kutije sa slatkišima i portretom Dritan Abazović je dobio i domine sa njegovim likom.

– “Domine Dritan-RELAKSIRANO! Hvala na originalnom poklonu. Zaista nešto kreativno i drugačije”, napisao je Abazović u sklopu objave.

Abazović nije otkrio od koga je dobio poklon. 

Podsetimo, Dritan Abazović je na vakcinaciju došao u majici na kojoj je pisalo “relaksirano”, tako da možemo da pretpostavimo da je to bila inspiracija za ovaj kreativan poklon…

izvor Standard.co.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more