IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA: PREMINULA JOŠ JEDNA PORODILJA ZARAŽENA KORONOM- BEBA STABILNO…

Porodilja B. M. (27) koja je bila zaražena koronavirusom, preminula je u Univerzitetskom kliničkom centru u Nišu.

Ona je u ponedjeljak, 26. aprila, prevezena u Jedinicu intenzivne njege Кlinike za anesteziju i intenzivnu terapiju zbog progresivnog pogoršanja respiratorne funkcije i jako teškog opšteg stanja. Od tada je pacijentica bila pod neprekidnim nadzorom i tretmanom multidisciplinarnog tima ljekara UКC-a Niš, navedeno je u saopštenju te zdravstvene ustanove.

Dodaju da je trudnica istog dana porođena prirodnim putem, u kontrolisanim uslovima u Jedinici intenzivne njege Кlinike za anesteziju i intenzivnu terapiju. Rodila je vitalno dijete ženskog spola, koje je odmah prebačeno u neonatološki blok Кlinike za dječije interne bolesti.

Dan nakon porođaja, došlo je do pogoršanja životnih funkcija i teškog poremećaja koagulativnog statusa, kao i naglog prestanka bubrežne i funkcije jetre. I pored intenzivnog liječenja, došlo je do smrtnog ishoda i pacijentica je preminula jutros u sedam sati i 20 minuta.

Čitaj još:   Priboj: Brutalno pretučen RADOVAN bivši policajac

“Beba se nalazi u potpuno zadovoljavajućem zdravstvenom stanju, negativna je na koronavirus i pod neprekidnim nadzorom ljekara“, zaključili su iz Univerzitetskog kliničkog centra u Nišu.

izvor: agencije

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more