IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MAJSTORICA ZA TITULU ABA lige: Crvena zvezda- Budućnost 0: 0… (foto i video)

Košarkaši Budućnost Volija igraju večeras u ovim satima u Beogradu sa Crvenom zvezdom odlučujući, peti meč finala plej- ofa ABA lige…

BEOGRAD: Regija, Sport, vijesti… petak, 28.05. 2021…19. 59… MAJSTORICA ZA TITULU ABA lige: Crvena zvezda- Budućnost 0: 0… (foto i video)

KREĆE Tok meča: (pratiće ga akreditovani dopisnik regionalnog portala ibalkan.net)

1. četvrtina

Podgorički tim je, nakon dva startna poraza u Beogradu (82: 78 i 85: 79) dobio naredna dva meča (75: 71 i 81: 80) i izborio majstoricu.

Trener Budućnosti Dejan Milojević rekao je danas da će pobijedi u petoj utakmici finala ABA lige biti bliža ekipa koja bolje iznese pritisak važnosti meča.

“Očekuje nas peta utakmica – vjerujem da ko bude bolje iznio pritisak važnosti meča, da će imati veće šanse da pobijedi. Obje ekipe su na gostovanjima imale šansu za pobjedu, nijesu ih iskoristili. Vidjećemo da li ćemo uspjeti da pobjedimo na strani”, rekao je Milojević.

Čitaj još:   ŽALOST ŠIROM TURSKE: Broj stradalih u poplavama u crnomorskoj regiji povećan na 51... (foto i video)

Trener Crvene zvezde Dejan Radonjić rekao je da je na njegovoj ekipi da napravi iskorak u segmentima gdje nije bila dovoljno dobra u prethodnim utakmicama.

“Smatram da je u sjutrašnjem meču jako bitno za nas da u segmentima igre gdje nijesmo dovoljno dobri napravimo iskorak, a posebno u odnosu na mečeve koje smo igrali u Podgorici”, rekao je Radonjić.

izvor iBalkan.net /rtcg.me

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more