IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Aleksa Bečić odgovorio Dodiku:”Sam sebe proglasio nepoželjnim…” (foto)

Milorad Dodik izjavio da zastupnici Skupštine Crne Gore koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici, nisu dobrodošli u Republiku Srpsku, oglasio se predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 23.06.2021…10: 54 …  Aleksa Bečić odgovorio Dodiku: “Sam sebe proglasio nepoželjnim…” (foto)

Aleksa Bečić odgovorio je da je Dodik sam sebe ranijim izjavama proglasio nepoželjnim.

Dakle, ja znam savršeno dobro šta je bilo. Bio je genocid u Srebrenici, to je presudio Sud u Haagu i to je nesporna pravna činjenica – citirao je Bečić riječi Milorada Dodika.

Predsjednik Skupštine Crne Gore i predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić odgovorio je na izjave Milorada Dodika, predsjednika SNSD-a da oni koji su glasali za Rezoluciju o genocidu u Srebrenici nisu dobrodošli u Republiku Srpsku.

Čitaj još:   Poznat datum DŽENAZE Mustafi UFKU Hasanagiću, nekadašnjem član "crno- bijelih" beba, biće obavljena u rodnom gradu Priboj... (foto, video)

Bečić je kratkom porukom i vrlo jasnom fotografijom odgovorio Dodiku:

“Dodik sam sebi saopštio da je nepoželjan”, naveo je Bečić.

Predsjednik Skupštine Crne Gore podsjetio je na izjavu i priznanje Milorada Dodika da se u Srebrenici dogodio genocid. Skupština Crne Gore 17. juna usvojila je Rezoluciju za koju su glasali poslanici opozicije, DPS-a na čijem je čelu predsjednik Crne Gore Milo Đukanović, Socijaldemokratska partija (SDP), Socijaldemokrate, Bošnjačka i albanske nacionalne stranke, kao i poslanici vladajućeg Građanskog pokreta URA i Demokratske Crne Gore.

izvor agencije

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more