IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BERLIN: ALBANCI UDARILI NA PAZARCE?

Beograd — Iza teškog ranjavanja trojice državljana Srbije, proteklog vikenda u berlinskom kvartu Veding, najvjerovatnije se krije sukob dviju kriminalnih grupa, pišu Novosti

Da je riječ o sukobu grupa oko tržišta narkotika u Zapadnoj Evropi imaju saznanja i srpska policija i obaveštajne službe, a još se sa sigurnošću ne zna da li je meta bio jedan od njih, ili sva trojica, pišu Večernje novosti.

Zasad se zna da je u pucnjavi u kojoj je, ispred “Šiša bara Lale” u Ulici Mileštrase u Berlinu, ispaljeno blizu 30 projektila, teško su ranjeni Adis B. (35) i Mahmut D. (40) iz Novog Pazara, dok se identitet trećeg muškarca još utvrđuje.

Izvori “Novosti” navode da postoji velika vjerovatnoća da je upravo taj, za javnost nepoznati mladić, prava meta ovog oružanog napada.

“Prema našim saznanjima, treći muškarac je sin Naila M. koji je rodom iz Novog Pazara, a već godinama je vođa jednog od najvećih narko-klanova u Švedskoj, nazvanog ‘M-falange’, čiji je centar u Malmeu”, navodi sagovornik “Novosti” upoznat sa situacijom.

Čitaj još:   ČELNICI NOVOG PAZARA ČESTITALI DAN BOŠNJAČKE ZASTAVE

“Taj klan je sastavljen je od imigranata sa prostora bivše Jugoslavije, a glavni rival im je “K-falange”, koji vode Albanci iz takozvane preševske doline i Kosova i Metohije. Njihov sukob traje od devedesetih, a u njemu je Nail već izgubio jednog sina koji je ubijen prije desetak godina. Ovaj mladić, koji je ranjen sada u Berlinu, već je nekoliko puta izbjegao pokušaje da ga ubiju.

izvor: novosti.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more