IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

OVO JE CORAXOV KUTAK: Ko u Skupštini Srbije nije aplaudirao Vučiću, mogao bi završiti na… (foto i video)

Predsjednik Srbije u Skupštini te države održao je govor za koji, u svakom trenutku, imate osjećaj da je tek završio…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… srijeda, 30.06.2021…12.34… OVO JE CORAXOV KUTAK: Ko u Skupštini Srbije nije aplaudirao Vučiću, mogao bi završiti na… (foto i video)

Ko u Skupštini Srbije nije aplaudirao Vučiću, mogao bi završiti na birou za zapošljavanje. Ipak, aplaudirali su svi članovi SNS-a, za druge ne znamo…

Predsjednik Srbije u Skupštini te države održao je govor za koji, u svakom trenutku, imate osjećaj da je tek završio.

Onda je uzeo aktovku i izašao iz sale uz ovacije kao da je Kim Jong-un. Ili, kao nekada Fidel Castro.

Ko mu nije aplaudirao, a član je SNS-a, čijih članova u Skupštini Srbije ima najviše, završio je na birou za zapošljavanje.

Srbijanski Predsjednik Aleksandar Vučić prije nekoliko dana se obratio Narodnoj Skupštini Srbije i predstavio Izvještaj o toku dijaloga sa Kosovom, koji su zastupnici potom usvojili.

Čitaj još:   UŽAS i ŠOK- ISPOVJEST, Maloljetni AJDIN Jusić: Inspektor MUP- a iz RS- a, me tukao šakama i nogama, lomili su mi prste... (foto, video)

Vučić je pred skupštinom koji su bojkotirali opozicioni zastupnici održao dugi govor, a tijekom njegovog govora su bili dugi aplauzi u 23 navrata.

Da se Srbija već odavno udaljila od demokratije, i da je sve bliža diktaturi govori i podatak da su zastupnici Vučiću aplaudirali u prosjeku na svakih sedam minuta.

Vučić je ponovo imao svoje “minute” u kojima je prepričavao razgovore sa drugim političarima gdje nikada nema svjedoka i koji u Vučićevoj mašti, uvijek okončavaju njegovim pitanjem na koje nikad nijedan sagovornik nema odgovor.

Tako da niko nije završio na birou za zapošljavanje…

izvor (D.B)

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more