IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VUČIČ MOLI POSLANICU SVOJE STRANKE: Ukloniti objavu da novinare zovete “domaćim izdajicima” i “stranim plaćenicima”… (foto i video)

Predsjednik Srbije Aleksandar Vučić izjavio je danas da je zamolio poslanicu Srpske napredne stranke (SNS) Biljanu Pantić Pilju da sa društvenih mreža ukloni svoju objavu u kojoj novinare portala nova.rs naziva “domaćim izdajicima” i “stranim plaćenicima”…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti… četvrtak, 01.07.2021…14.34… VUČIČ MOLI POSLANICU SVOJE STRANKE: Ukloniti objavu da novinare zovete “domaćim izdajicima” i “stranim plaćenicima”… (foto i video)

„Lično sam je zamolio da tu objavu skloni zato što smo mi ti koji smo s pravom napadali one koji su spaljavali knjigu (zamjenika gradonačelnika Beograda Gorana) Vesića, dobru knjigu“, kazao je Vučić na konferenciji za novinare u kompleksu „Beograd na vodi“.

Vučić je pozvao poslanicu svoje stranke da vodi računa kada govori o ljudima koji drugačije misle, kako je objasnio „zato što rade za tajkune ili bilo kog drugog razloga“.

Čitaj još:   SRPKINJA PALA U CRNOJ GORI ZBOG DROGE: Htela "magične pečurke" da diluje na plaži u Ulcinju... (foto, video)

„Molim ljude najveće stranke u Srbiji– govoriti loše o novinama nije isto kao spaljivati knjigu, ali ne smiju da vredjaju novinare, spaljuju i sijeku. Ne smijemo da budemo isti kao oni koju su razorili Srbiju“, naglasio je Vučić...

Izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more