IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRIBINE ĆE GRMJETI I GRUVATI: Vučiću, pederu! One će ga srušiti! (foto i video)

Detaljno je objasnio i zašto njegovi napadi veoma bole Vučića, ali i zašto je predsjednik dobio takav nadimak…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti… petak, 02.VII. 2021… 13.59… TRIBINE ĆE GRMJETI I GRUVATI: Vučiću, pederu! One će ga srušiti! (foto i video)

U toku su pregovori između SNS i potencijalnog novog vođe SVIH navijača Partizana koji će dobiti glavni zadatak da ućutka navijače i druge gledaoce da ne skandiraju predsedniku Vučiću…

Dodatno se Vučić potrudio, pa je za tri miliona eura angažovao Željka Obradovića jednog od najboljih trenera- rekao je sve to između ostalog profesor Vladimir Vuletić, predsjednik pokreta “Crno na belo za pravednu Srbiju”, koji je bio gost Slavija Info.

U emisiji “Intervju” Vuletić je objasnio zašto redovno dobija uvrede od predsjednika Vučića, ali i potvrdio da je sudski oslobođen svih optužbi za isto.

Profesor Vuletić iznio je i šokantne informacije o dugu FK Partizan i dodao da nije nemoguć bankrot ako se ovako nastavi.

Kako su se zbližili Zvezda i Partizan kako imaju zajedničke ručkove, ali i zahtjeve prema FSS od momenta kad je on podnio ostavu i šta će se dalje događati objasnio je detaljno, ali i rekao da svim rukovodi jedan čovjek- Aleksandar Vučić, a da su svi ostali samo marionete.

Osim ovoga, zanimljiva je u uloga sinova Milorada Vučelića, ali i Zvezdana Terzića u klubovima Zvezda i Partizan koji se ponašaju kao da je to njihovo privatno vlasništvo a da su funkcije genetski nasledne.

Sem toga detaljno je objasnio i zašto njegovi napadi veoma bole Vučića, ali i zašto je predsjednik dobio takav nadimak.

Čitaj još:   MAJKA MONSTRUM: Ćerku (13) dvije godine tjerala na orgije sa starcima

U toku su pregovori između SNS i potencijalnog novog vođe navijača Partizana koji će dobiti glavni zadatak da ućutka navijače i druge gledaoce da ne skandiraju predsjedniku Vučiću. Dodatno se Vučić potrudio, pa je za tri miliona eura angažovao Željka Obradovića jednog od najboljih trenera na svijetu sa istim ciljim nažalost, što je Obradović i potvrdio u svojoj izjavi da samo želi podršku klubu da čuje.

Vuletić je potvrdio spremnost da izađe na duel sa Vučićem i dodao da će taj susret biti bolan po njega a nije mu problem i da izađe na fer tuču ako Vučić nastavi da ga proziva.

– Tribine će grmeti: Vučiću, pederu! One će ga srušiti! – najavljuje Vuletić.

izvor Direktno.rs

Čitaj još:   SARAJEVO- NESTALA MALOLJETNA Rijalda Bajraktarević: Otac moli za pomoć... (foto)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more