IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAPŠENJE NA GRANIČNOM PRELAZU SRBIJE: Uhapšen bivši službenik FUP- a Edin Vranj, sumnjiče ga za ratne zločine… (foto)

“Maločas sam uhapšen u Priboju na Graničnom prijelazu Uvac i sprovode me u Beograd zbog ratnih zločina”, stoji u SMS poruci koju je objavio portal “Istraga” na svom Twitter profilu.

PRIBOJ: Srbija, Crna Hronika, vijesti… nedelja, 12.09.2021… 17: 59…  HAPŠENJE NA GRANIČNOM PRELAZU SRBIJE: Uhapšen bivši službenik FUP- a Edin Vranj, sumnjiče ga za ratne zločine… (foto)

Portal “Istraga.ba” urednika Avde Avdića danas je na svom Twitter profilu objavio kako je MUP Srbije uhapsio Edina Vranja.  “Maločas sam uhapšen u Priboju na Graničnom prijelazu Uvac i sprovode me u Beograd zbog ratnih zločina”, stoji u SMS poruci koju je objavio portal “Istraga” na svom Twitter profilu.

Ko je uhapšeni Edin Vranj?

Čitaj još:   SJAJNE VIJESTI ZA SVE: Preuzmi 50 eura i to potpuno BESPLATNO! (foto)

Edin Vranj je nekadašnji načelnik Sektora kriminalističke policije u FUP-u i prvi čovjek Odjela za organizovani kriminal i međukantonalni kriminal FMUP-a, te sadašnji direktor agencije PRO VERITAS (Za istinu). Edin Vranj, kao šef navedenog Odjela bio je najzaslužniji za hapšenje i procesuiranje Muhameda Ali Gašija koji se nalazi u zatvoru od 2008. godine…

izvor (SB)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more