IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U KAFIĆU: Ratoborna tetka RUŽICA bratanici prolila kafu u lice, osuđena na zatvor… (foto)

Teta Ružica (28) pravomoćno je osuđena za napad i ozljeđivanje malodobne bratanice (16) u kafiću nakon verbalne prepirke i svađe…

ZAGREB: Hrvatska, Crna Hronika, nedelja, 25.10.2021… 12: 46… HAOS U KAFIĆU: Ratoborna tetka RUŽICA bratanici prolila kafu u lice, osuđena na zatvor… (foto)

Zagrebačka policija saopštila je da u bolnici Rebro došlo do tučnjave u kojoj ima i teško ozlijeđenih…

Prema pravomoćnoj presudi, sve se dogodilo u kafiću Puslica u Slavonskom Brodu oko 16.30 sati. Ružica iz Zagreba napala je nećakinju iz Požege nanijevši joj tjelesne ozljede.

“Teta ju je polila šalicom vruće kafe, gurala preko ograde balkona, nakon toga odgurnula od sebe uslijed čega je tužiteljica pala, a kleknuvši joj na prsni koš rukama uhvatila za vrat i gušila, čupala za kosu i uhvativši ju za glavu udarala njome od pod i rub stola”, navodi se u presudi.

Ružica je osuđena na osam mjeseci uvjetnog zatvora, a nećakinji mora platiti 9000 kuna odštete za duševne boli.

“Nećakinja je opisanim radnjama pretrpjela štetu na ime povrede prava osobnosti na duševno i tjelesno zdravlje. Zadobila je tjelesne ozljede zbog kojih je trpjela fizičke boli sva tri stupnja, pretrpjela je jaki primarni strah u samom događaju, a naknadno i sekundarni strah zbog zabrinutosti za svoje zdravlje.

TRIPUT JE OŠAMARILA

Posebice, uvažavajući činjenicu da tužiteljica boluje od kronične bolesti zbog koje stalno ima brojne bolne točke po tijelu i zbog koje joj je svaka bol intenzivnija od boli koju osjeća osoba bez te bolesti”, piše ju presudi.

Čitaj još:   VELIKA TUGA: Prestalo da kuca srce Sande, žene sa čuvene fotografije iz okupiranog Sarajeva... (foto, video)

Prema nalazu medicinskog vještaka, malodobna osoba zadobila je u napadu nagnječenje prsnog koša i leđa i oguljotinu kože na desnoj nadlaktici.

Teta je tijekom postupka osporavala da se napad u kafiću dogodio baš tako kako su ga opisali.

“Istina je da sam nakon verbalnog napada prolila kafu u lice ćerke od brata, ali prolijevanje kave u afektu ne može se smatrati povodom da me nećakinja udari u lice. Nakon što me je triput ošamarila, a sve to u pokušaju zaustavljanja odgurnula sam je te je ona pala na pod.

Odgurnula sam je od sebe da odbijem napad, a nisam je, kako tvrdi, gurala preko ograde balkona i gušila je klečeći joj na prsima”, branila se ratoborna tetka.

No, iskazi svjedoka i žrtve te drugi provedeni dokazi za sud nisu ostavljali mjesta dvojbi te je Ružica pravomoćno osuđena za napad i nanošenje tjelesnih ozljeda malodobnoj djevojci…

Čitaj još:   TEŽAK Lančani sudar kod BiIJELOG POLJA: Povrijeđeno ŠEST osoba, dvoje teže, među njima i pet policajaca... (foto)

izvor Direktno.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more