IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TEŽAK Lančani sudar kod BiIJELOG POLJA: Povrijeđeno ŠEST osoba, dvoje teže, među njima i pet policajaca… (foto)

U saobraćajnoj nezgodi, u lančanom sudaru tri auta, koja su se kretala na magistralnom putu Ribarevine- Mojkovac, u mjestu Ravna Rijeka, danas oko 12.15 sati povrijeđeno je šest lica. Od toga dvoje sa težim a četvoro sa lakim tjelesnim povredama. Među povrijeđenima su bila čak petorica policajaca.

Sve se desilo tako što je auto marke “sitroen” (PG LE 838), kojim je upravljao De Jong Beri Marion (51), državljanin Holandije, koji inače stacioniran u Fronteks misiji, EU, kao međunarodna policijska razmjena na Graničnom prelazu Dobrakovo kod Bijelog Polja, udario od pozadi u auto marke”golf 5 ” (BA BB 943), za čijim se volanom nalazio bjelopoljac Dalibor Dulović.

On je inače službenik Odjelenja bezbjednosti Bijelo Polje, i zajedno sa saputnicima i kolegama Vlatkom Jelićem i Veselinom Lalevićem, krenuo je za Kolašin gdje su kao ispomoć trebalo da rade tokom novogodišnjih praznika.

Udareni “golf” se pokrenuo naprijed i udario je u drugi “golf 5” oznaka BP AS 556, kojim je upravljao jedan od viskokih komandira Odjeljenja bezbjednosti Bijelo Polje Dalibor Jeremić, pored kojeg se kao saputnik nalazio njegov otac Miko Jeremić.

Čitaj još:   AKCIJA U VIŠE GRADOVA BIH: SIPA u okviru predmeta "Pero" uhapsila još 11 lica... (foto)

Uviđaj je obavio osnovni državni tužilac Danilo Mrdak, uz pomoć vještaka saobraćajne struke Milenka Čabarkape, krim tehničara Darka Načića, kao i službenika Saobraćajne policije Srđa Perovića i Bora Bubanje.

Dva sata je trajao uviđaj i za to vrijeme sa obje strane magistralnog puta se bile stvorile kilometarske kolone.

Svi povrijeđeni su pregledani u Opštoj bolnici u Bijelom Polju, izuzev Holanđanina Mariona, koji je obzirom da je saopštio da nema težih poovreda, morao da se nađe po ubrzanom postupku kao strani državljanin kod nadležnog suda.

Prema riječima hirurga Duška Miladinovića, svi su pregledani, a najteže povrede ima Jelić, iako je i on van životne opasniosti i ima prelome, kao i Lalević, koji najvjerovatnije ima prelom rebara i povredu vrata.

izvor:analitika.me

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more

Eksplodirao parkirani AUDI, djevojku našli PORED VOZILA!!!

Nepoznata djevojka je povređena kada je u Zemunu, oko 2:30h Read more