IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Tragikomična EKSKURZIJA masovne delegacije VLADE Crne Gore u SAD- u doživjeli KRAH

Delegacija drugosrbijanskog tabloida VESTI u Vašingtonu doživjela krah! Bilo bi dobro da Ministar finansija i socijalnog staranja Milojko Spajić objavi troškove svoga turističkog boravka u Vašingtonu koje su platili poreski obveznici Crne Gore, da bi se on slikao ispred institucija u Vašingtonu. Čitava posjeta masovne delegacije Vlade Crne Gore je doživjela diplomatski krah, jer ih nije primio nijedan državni sekretar niti Senator ili Kongresmen, poručio je poslanik PzP-a Nikola Bajčetić.

Bajčetić smatra da je ova, kako je nazvao, tragikomična ekskurzija Abazovića, Radulovića, Mickeja, Srzentićke o trošku građana Crne Gore imala samo dnevno-politički cilj, kako bi se stvorila lažna slika o navodnoj podršci SAD-a ovoj veseloj Vladi.

“Ideja o ovom blamiranju Vlade i države došla je od vlasnika drugosrbijanskog tabloida VESTI, koji se trude, iz sve snage, da dobiju makar jednu riječ podrške njihovom promašenom i bolesnom planu da DF, kao najjača politička struktura u vladajućoj koaliciji ne može biti dio Vlade. A stav SAD-a je nepromijenjen, kao i od strane Predsjednice EK Ursule fon den Lajen koja je rekla da građani biraju vlast u CG, a ne EK. Dakle, istu poruku su dobili i u Vašingtonu”, rekao je portparol PzP-a.

Čitaj još:   MILO Đukanović: DPS državu voli više od vlasti, nastavljamo da se borimo za... (foto i video)

On je rekao da je važno konstatovati da je Ministar populizma, Milojko Mickeya Spajić opet obmanuo javnost da se susreo sa sentorima i kongresmenima u Vašingtonu.

“Nije se sreo ni sa jednim. Ako jeste, mi iz DF-a ga pozivamo da objavi imena i fotografije kongresmena i senatora sa kojima se susreo. Nije se susreo ni sa jednim važnim direktorima Goldman Saksa niti sa bili kojim članom uprave…

Neka objavi imena i prezimena i pozicije refrerenata sa kojima se susreo, ako jeste. I na kraju, Imajući u vidi da su Abazović, Radulović, Mickey i Srzentićka išli po zadatku vlasnika drugosrbijanskog tabloida “VESTI” i radi njihovih političkih interesa, bilo bi pošteno da su i Vesti platile troškove od nekoliko desetina hiljada EUR, a ne građani Crne Gore”, zaključio je Bajčetić.

izvor: standard.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more