IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Nikolić: Nema primjera u svijetu da VLAST za AMBASADORE i MINISTRE PREDLAŽE LJUDE ljude koji sjede prilikom intoniranja HIMNE (video)

Daleko bilo da u 21. vijeku mjerimo krvna zrnca jedni drugima i da se prebrojavamo po nacionalnoj osnovi, ali nećete naći primjer u svijetu da državne vlasti za ambasadore i ministre predlažu ljude koji sjede prilikom intoniranja himne, kazao je član Predsjedništva Demokratske partije socijalista i poslanik Andrija Nikolić, na jednoj od sjednica skupštinskog Odbora za međunarodne odnose i iseljenike.

”Daleko bilo da bilo kome pada na pamet da diskriminiše ljude koji su 2006. godine glasali za zajedničku državu. Sasvim legitimno. Ne sporim čak ni motive određenog broja ljudi, vjerujem da ih je većina željela najbolje za Crnu Goru. Ali isto tako, duboko sam ubijeđen, da je ova ideja koja je pobijedila, bila superiornija ideja.

U čemu je problem? Problem je što jedan intenzivan dio političke manjine u Crnoj Gori, se ne miri sa činjenicom da je Crna Gora nezavisna država. Evo zašto. Vi predlažete za ambasadore ljude koji imaju problem da ustanu na crnogorsku himnu, koji imaju problem sa crnogorskom zastavom. Ja samo upozoravam. Nađite mi jedan jedini primjer na svijetu da su ambasadori ljudi koji imaju problem sa nacionalnim obilježjima svoje države”, ističe Nikolić.

Čitaj još:   LUDILO OD VREMENA: Treba se spremiti, biće tu svega što nas čeka posebna je to priča... (foto + video)

izvor: http://CdM.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more