IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

DALILIN OTAC HUSO: ISTINA O DEJANU I DA LI JE PREŠAO U ISLAM… (foto)

Godinama unazad kruže glasine da Dejan Dragojević svojevremeno zbog supruge Dalile iz hrišćanstva prešao u islam. Povod za ovakve glasine bila su njegova priznanja da ne jede meso niti pije alkohol otkako je u braku sa Dalilom, a u “Zadruzi” je takođe javno rekao da klanja.

Prije nekoliko dana su i komšinice iz Gornjeg Šepka, gdje živi Huso Mujić, Dalilin otac, rekle da je Dejan zbog nje prešao u Islam, a sada je istinu otkrio njegov tast.

– Nije istina da je Dejan primio islam i promjenio vjeru. Zna se kako se islam prima. Je l’ Dragojević još? Jeste – počeo je Huso.

To je izmišljotina. On je dečko poštovao našu vjeru, kao što mi poštujemo njegovu. Bio je na sahrani kod naših rođaka i tako je krenula ta priča. Tada je ispoštovao sahranu koja je organizovana po muslimanskim običajima, neko je to video i raširio priču.

Čitaj još:   "Jovana je odlučila da bude POKRIVENA"- Dejan DRAGOJEVIĆ se priprema za Ramazan: Snimio svoj IFTAR i otišao po Kuran... (foto, video)

Nije on jedini pravoslavac koji je bio na islamskoj sahrani. Dolaze i katolici, to ne znači das je neko primio vjeru. Čista glupost! On poštuje našu vjeru i to mi je pokazalo da je dobar čovjek – objasnio je Mujić za Telegraf Jetset.

izvor: telegraf.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more