IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

VOJIN MIJATOVIĆ: “Zamolio bih ove koji su na vlasti da se ne slikaju na mjestima poplava i glume spasioce!” (foto, video)

Vaša je obaveza da rješite vodotoke da ne dođe do poplava…

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, petak,05.11.2021…18: 56… VOJIN MIJATOVIĆ: “Zamolio bih ove koji su na vlasti da se ne slikaju na mjestima poplava i glume spasioce!” (foto, video)

Poplave koje su sinoć i danas pogodile dijelove Bosne i Hercegovine, prouzrokovale su mnogo problema mještanima u najugroženijim područjima.

Njihova imovina je ugrožena, a na nekim mjestima nažalost i potpuno uništena. 

Pojedini političari u toku dana posjećivali su mjesta na kojima su zabilježene najveće poplave, a sve su to zabilježili reporteri, pa su slike tih ljudi objavljene na društvenim mrežama. Najupečatljivija je fotografija zvaničnika NIP-a koji su se uslikali na bageru. 

Čitaj još:   VOJIN MIJATOVIĆ: “Po kafanama u Sarajevu dižu ručice na stihove arkanove udovice, a ginu za SDP dok ima para i mandata...” (foto, video)

Tim povodom, na svom Twitter profilu oglasio se potpredsjednik SDP-a, Vojin Mijatović, kojem se nije svidjela praksa dolaska i slikanja političara na mjestima poplava.

– Zamolio bih ove koji su na vlasti da se ne slikaju na mjestima poplava i glume spasioce. Vaša je obaveza da rješite vodotoke da ne dođe do poplava, a ne u 21. vijeku da kiša od tri dana poplavi pola države, prokomentarisao je Mijatović.

izvor (SB)