IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UČESNICI SNIMAK SA POLICIJSKE AKADEMIJE: Bilo je nepromišljeno, osramotili smo ugled ustanove… (foto, video)

Podsjećamo, rukovodstvo Poliicijske akademije identifikovalo je vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje…

PODGORICA: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, subota, 11.12. 2021… 09..12… UČESNICI SNIMAK SA POLICIJSKE AKADEMIJE: Bilo je nepromišljeno, osramotili smo ugled ustanove… (foto, video)

Igor Knežević, jedan od polaznika Policijske akademije u Danilovgradu koji su slavili pobjedu rukometne reprezentacije Srbije protiv Crne Gore, skandirajući “Oj Kosovo, Kosovo”, pokajao se, kaže, zbog ovog događaja.

Knežević, koji je inače crnogorski reprezentativac u fucalu, kazao je za Televiziju Crne Gore da je svima koji su učestvovali u tome žao, te da se neće ponoviti.

“Htio bih da kažem da mi je žao, i da se na neki način kajem što sam učestovao u tome. Bilo je nepromišljeno. Ne znam u onom žaru, bilo je napeto. Htio bi da se izvinim svima što smo ukaljali ugled ustanove”, rekao je Knežević.

Podsjećamo, rukovodstvo Poliicijske akademije identifikovalo je vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje.

Čitaj još:   PLJEVLJA: Zid star preko 100 godina osvanuo sa ratnohuškačkim grafitom... (foto)

“Policijska akdemija je preduzela niz mjera i radnji iz svoje nadležnosti sa ciljem rasvjetljavanja događaja i sankcionisanja vinovnika. Najoštrije osuđujemo ponašanje polaznika Policijske akademije nakon završene rukometne utakmice između Crne Gore- Srbije. Istog trenutka nakon saznanja za događaj rukovodstvo Poliicijske akademije je identifikovalo vinovnike incidenta i pokrenulo postupke za njihovo sankcionisanje”, istakli su iz ove obrazovne ustanove.

Snimak slavlja u Policijskoj akademiji objavila je ekskluzivno Antena M.

izvor: RTCG.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more