IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

“Pregleda dana” na Newsmax Adria: Ako je zaista ugrožen šef države, kako je tek ostalima… (foto, video)

“Dobro je što bezbjednosne službe imaju sve podatke i mogu pravovremeno djeluju da bi zaštitile najviše državne funkcionere. Prije svih, predsjednika, ako je njegova bezbjednost bila ugrožena u bilo kom trenutku”, kaže Goran Dimitrijević u uvodu “Pregleda dana” na Newsmax Adria.

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, nedelja 23.01… 00: 32… “Pregleda dana” na Newsmax Adria: Ako je zaista ugrožen šef države, kako je tek ostalima… (foto, video)

Ostaje nejasno zašto se po ko zna koji put najdelikatnije informacije dele sa javnošću obično petkom uveče na režimskim medijima, uz podatke koji bi mogli samo dodatno da uznemire građane.

Bez namere da ulazimo u ozbiljnost mogućih pretnji, činjenica je da se o njima javno govori nekoliko puta godišnje, rekao je Dimitrijević i nastavio:

– Na početku predizborne kampanje, sada, bilo bi poželjno da u drugi plan padnu svi porezi, ustupci, kompromisi, autogolovi koje je vlast činila u poslednjih mjesec- dva. Naslovne strane današnjih tabloida, kojima se iz jednog centra dostavljaju i teme i ciljevi, zvuče još alarmantnije i prosečnog stanovnika Srbije dovode da se zapita “ako je zaista ugrožen šef države, kako je tek svima ostalima” – naglasio je on i zaključio:

Čitaj još:   "Pregleda dana" na Newsmax Adria: "Boj na Kosovu traje, Vučić poslao Lazara i Miloša..." (foto i video)

A sva je prilika da će se na takvim stvarima insistirati sve do aprila, uz možda još koji ružičasti državni udar, ne bi li se sve druge stvari što više zaboravile…

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more