IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

SARAJEVO: OGLASILI SE IZ “CENTROTRASA” O Požaru na Autobuskoj stanici… (foto, video) 

“Došlo je do požara u tri objekta, jedna osoba je zatražila ljekarsku pomoć te je prevezena na KUM”, naveli su iz policije.

SARAJEVO: BiH, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 15.02.2022… 17: 42… SARAJEVO: OGLASILI SE IZ “CENTROTRASA” O Požaru na Autobuskoj stanici… (foto, video) 

U požaru nije povrijeđen niko od putnika niti uposlenika Centrotransa, te prolaznika koji su se zatekli na licu mjesta u trenutku izbijanja požara.

U popodnevnim satima došlo je do požara na autobuskoj stranici u Sarajevu u kome je povrijeđena jedna osoba.

“Došlo je do požara u tri objekta, a jedna osoba je zatražila ljekarsku pomoć te je prevezena na KUM”, naveli su iz policije.

U međuvremenu, oglasila se i kompanija Centrotrans čije saopćenje prenosimo u cijelosti.

“Dana 16.2.2022. godine u 13:05 sati, usljed eksplozije plinske boce došlo je do požara u iznajmljenom poslovnom prostoru ‘Paša doner’ koji se nalazi na dolazim peronima Autobuske stanice Sarajevo.

Čitaj još:   BORIS Mugoša: Ozbiljni problemi svakodnevno isplivavaju, UOZBILJIMO SE

U požaru je povrijeđena jedna osoba, zaposlenik ugostiteljskog objekta, koja je brzom intervencijom službe Hitne medicinske pomoći prevezena na Klinički centar Sarajevo na zbrinjavanje te trenutno nemamo detaljne informacije o zdravstvenom stanju povrijeđenog.

Brzom intervencijom uposlenika Autobuske stanice požar je lokalizovan do dolaska profesionalne Vatrogasne jedinice na lice mjesta koja je odmah nastavila sa gašenjem požara i sprječavanjem daljeg širenja vatre na druge poslovne prostore.

U požaru nije povrijeđen niko od putnika niti uposlenika Centrotransa, te prolaznika koji su se zatekli na licu mjesta u trenutku izbijanja požara.

Istražnim radnjama bit će ustanovljen uzrok požara, a više informacija blagovremeno ćemo dostaviti javnosti nakon izvršenog uviđaja”, navodi se u saopćenju.

izvor agencije

PROGNOZA ZA PETAK: Oblačno, mjestimično sa pojačanom kišom…

U Bosni će danas biti pretežno oblačno, mjestimično sa pojačanom Read more

SARAJEVO Borci probili zaštitnu ogradu…

Vlada FBiH danas se izjasnila na upućene amandmane zastupnika u Read more

SARAJEVO BOJKOT: HDZ i Klub Hrvata poteže pitanje VITALNOG NACIONALNOG INTERESA…

Izjašnjavanje o navedenom zakonu bi trebalo biti po hitnoj proceduri, Read more