IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 10. mart 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan otvoren, Bik strastven, Blizanci u frci, Rak uspješan, Lav pretjeruje, Djevica zadovoljna, Vagi treba san, Škorpija rješava probleme, Strijelac razdragan, Jarac se stavlja u prvi plan, Vodolija kreativna, a Ribe nezadovoljne. Ovo je dnevni horoskop za 10. mart 2022. godine.

Ovan
Posao: Ovnove koji traže posao očekuje odlična poslovna ponuda i važan razgovor za posao.
Ljubav: Divno raspoloženje biće upotpunjeno lijepim putovanjem u dvoje. Slobodnim Ovnovima predstoji poznanstvo sa jednom fatalnom Vagom ili Blizancem.
Zdravlje: Problem sa urogenitalnim sistemom.

Bik
Posao: Očekuje vas povišica plate ili vanredni finansijski dobitak.
Ljubav: Puni ste optimizma i to prenosite na prijatelje i partnera. Očekuje vas lijep i harmoničan dan u društvu partnera. Pred vama je danas bogat društveni život i izlazak na kojem ćete se sjajno provesti.
Zdravlje: Promijenite režim ishrane.

Blizanci
Posao: Ovo je dan kada ćete biti u svom elementu, a vaše samopouzdanje i radni elan doprinjeće tome da dobijete priznanja i pohvale od strane nadređenih.
Ljubav: Mnogi Blizanci mogu se danas naći na ljubavnoj prekretnici. Jednostavno, kao da ste se umorili od svega i želite nešto bitno da promijenite na svom ljubavnom planu.
Zdravlje: Glavobolja.

Rak
Posao: Danas vas očekuje važan poslovni razgovor, a s tim u vezi može biti promjena vašeg ranije zacrtanog plana.
Ljubav: Raspoloženi ste za ljubav i zračite posebnim magnetizmom. Pred vama je dan prepun harmonije i romantike, a vaš odnos s partnerom karakteriše sve veće zbližavanje.
Zdravlje: Dobro se osjećate.

Lav
Posao: Planete su vam posebno naklonjene ako planirate početak biznisa, a moguće je da će se u vaše poslovanje uključiti neki vaš prijatelj.
Ljubav: Lavovi koji su u vezi planiraju danas putovanje, a misli su im okrenute ka nekim egzotičnim destinacijama gde će uživati s partnerom.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Čitaj još:   Najteža noć od početka epidemije: SEDAM NOVIH ŽRTAVA KORONA VIRUSA... (foto i video)

Djevica
Posao: Očekuje vas poslovno putovanje i uspješni pregovori s inostranstvom ili poslovnim saradnicima koji žive daleko od vas, u nekom drugom gradu.
Ljubav: Reagujte pravovremeno i ispravite neku nepravdu između vas i partnera. Posvetite mu više pažnje.
Zdravlje: Osjetljivost grla.

Vaga
Posao: Ovaj dan može proteći u znaku nekih priznanja i pohvala od strane vaših prepostavljenih. Što je najvažnije, bićete zadovoljni sobom.
Ljubav: Uprkos tome što ne volite da miješate posao i ljubavni život, ovaj dan vam donosi posebno iskušenje. Postoji mogućnost da uđete u vezu s nekom osobom koju ćete upoznati preko posla.
Zdravlje: Izbjegavajte energetska pića.

Škorpija
Posao: Ako odavno priželjkujete neku promjenu na poslu ili da čak promijenite radno mjesto, ovo je savršen dan za ta riješenja.
Ljubav: Ukoliko ste već duže vrijeme nezadovoljni svojom vezom, ovaj dan uživate posebnu naklonost zvijezda za riješenje problema, jer najobičniji razgovor može imati izvanredan efekat.
Zdravlje: Depresivni ste.

Strijelac
Posao: Ovaj dan posvetite riješavanju dugotrajnih problema. Ako imate neke neporazume ili problematičan odnos sa nekim poslovnim saradnicima, danas će vam poći za rukom da izgladite odnose.
Ljubav: Očekuje vas lijep izlazak s partnerom, a moguće je i neko kraće putovanje.
Zdravlje: Puni ste energije.

Jarac
Posao: Akcenat je u potpunosti na finansijama, a mudri poslovni potezi mogu u značajnoj mjeri popraviti vaše finansijsko stanje, i to na duže staze.
Ljubav: Prilika za flert biće na svakom koraku, pa ćete na taj način moći da pronađete i svoju srodnu dušu.
Zdravlje: Više se odmarajte.

Čitaj još:   Biznismen i zastupnik "ILM" Humanitarne organizacije iz Novog Pazara, uhapšeni zbog zloupotrebe položaja...

Vodolija
Posao: Danas će biti važno da budite strpljivi i istrajni, jer možete naići na neke prepreke i neizvjesnost u vezi sa važnim poslom.
Ljubav: Ljubav i posao se danas u velikoj mjeri prepliću, pa se danas možete upustiti u ljubavnu vezu sa nekom osobom sa kojom poslovno sarađujete. Uradite mamografiju.

Ribe
Posao: Ukoliko budete slušali svoju intuiciju, načinićete dobre poslovne poteze i proširiti poslovnu saradnju.
Ljubav: Slobodne Ribe mogu da upoznaju jednog fatalnog Bika ili Raka. Ribe koje su u vezi očekuje lijep i harmoničan period s partnerom.
Zdravlje: Osjetljivost stomaka. 

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more