IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Rasima Ljajića prebacuju u bolnicu u Beogradu: Poznato na koje odeljenje će biti prebačen… (foto)

Rasim Ljajić krenuo je iz Kliničkog centra Niš za Beograd gdje će biti smješten na odeljenje grudne hirurgije KCS…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, utorak 12. 04. 2022… 10: 38… Rasima Ljajića prebacuju u bolnicu u Beogradu: Poznato na koje odeljenje će biti prebačen… (foto)

Stanje Rasima Ljajića je sasvim dobro, dijagnostika urađena u ponedeljak je u redu, i da prima ljekove protiv bolova i pratimo ga, rekao je danas za Tanjug direktor Kliničkog centra Niš Zoran Perišić.

Predsednik Socijaldemokratske partije Srbije Rasim Lajić je povređen u saobraćajnoj nesreći koja se dogodila u nedelju kada je poginuo predsjednik Izvršnog odbora te stranke Branko Gogić koji je upravljao automobilom koji je izleteo sa auto- puta.

Aleksinačko osnovno javno tužilaštvo ranije je saopštilo da je do saobraćajne nezgode došlo oko 8. 50 u saobraćajnoj traci iz smjera Beograda ka Nišu u blizini Ražnja tako što je vozilo “škoda superb kvatro” gde je Ljajić bio na mijestu suvozača sletjelo s kolovoza i prošlo kroz zaštitnu ogradu nakon čega se prevrnulo.

Čitaj još:   DRAMA, DINA RAĐE: UMALO Stradao u sudaru auta i motora, hitno prevezen u bolnicu... (foto)

Navodi se da je zamjenik javnog tužioca Janko Dinić nakon izvršenog uviđaja utvrdio da je istim vozilom najverovatnije upravljao direktor preduzeća “Emisiona tehnika i veze” Branko Gogić kome na licu mijesta konstatovana smrt, a Ljajić je zadobio teške tjelesne povrede.

IZVOR agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more