IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

UVIĐAJ U TOKU Stravičan sudar: Poginuo 32- godišnjak, vatrogasci izvlače povrijeđene iz smrskanih vozila… (foto)

Jedna osoba je poginula, dok su ostali prebačeni u bolnicu gdje se utvrđuje stepen povreda…

BRČKO: BiH, Crna Hronika, vijesti, utorak 12. 04. 2022… 00: 38… UVIĐAJ U TOKU Stravičan sudar: Poginuo 32- godišnjak, vatrogasci izvlače povrijeđene iz smrskanih vozila… (foto, video)

Oko 21 sati Policija Brčko distrikta zaprimila je prijavu da se u ulici Mostarska dogodila saobraćajna nesreća. Odmah nakon prijave na mjesto nesreće izašli su policijski službenici Policije Brčko distrikta i vatrogasci.

Uviđaj pod nadzorom dežurnog tužioca je u toku. Prema do sada dostupnim informacijama, A.J. rođen 1990. godine od zadobijenih povreda preminuo je u bolnici. Za ostale učesnike utvrđuje se stepen povreda– izjavila je za Faktor Dževida Hukičević, glasnogovornica Policije Brčko distrikta.

Kako su za medije kazali iz Operativnog centra Policije Brčko distrikta, saobraćajna nesreća se dogodila večeras oko 21: 10 sati, a tom prilikom nekoliko osoba je povrijeđeno.

Čitaj još:   FATALNA PLAVUŠA, PREVOZI DROGU I ORUŽJE: Policajci, otvorili prtljažnik, pa ostali u šoku... (foto)

U stravičnoj nesreći učestvovala su dva automobila koja su u potpunosti uništena, a na mjestu događaja nalaze se i pripadnici vatrogasne jedinice koji iz smrskanih vozila izvlače povrijeđene osobe.

Povrijeđenima će ljekarska pomoć biti ukazana u lokalnoj bolnici, gdje će ljekari utvrditi i stepen povreda.

Trenutno je saobraćaj obustavljen u Mostarskoj ulici u kojoj se i dogodila saobraćajna nesreća, a kako su naveli iz brčanske policije, uviđaj je u toku te će više informacija o okolnostima pod kojima je došlo do sudara biti poznati naknadno.

izvor agencije