IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Vučić NASTAVIO DA TRENIRA STROGOĆU: Živeli bismo desetostruko BOLJE da smo uveli sankcije Rusiji, trpimo OGROMNU štetu… (foto, video)

Alekasndar Vučić izjavio je da Srbija trpi ogromnu štetu zbog neuvođenja sankcija Rusiji…

BEOGRAD: Srbija, Crna Hronika, vijesti, nedelja, 15. 05. 2022… 15: 48… Vučić NASTAVIO DA TRENIRA STROGOĆU: Živeli bismo desetostruko BOLJE da smo uveli sankcije Rusiji, trpimo OGROMNU štetu… (foto, video)

VUČIĆ je podvukao da će se Srbija boriti za svoju politiku…

PredsJednik Srbije Alekasndar Vučić u gostovanju na TV Prva izjavio je da Srbija trpi ogromnu štetu zbog neuvođenja sankcija Rusiji.

– Mi smo izdražali 80 dana, cena koju plaćamo je ogromna, nemamo izvoz na tržište kapitala. Evropa ne može da izdrže drugu ili treću godinu recesije zaredom. To dotiče svakog čoveka. Kad nemamo pristup tržištu, kako ćemo da rešimo kredite, rolover? Kad imate ovakvo vreme, rat u Ukrajini, deficit je 2-3 odsto. Na kraju dolazi do plata i penzija– rekao je Vučić i dodao:

Čitaj još:   VIŠE OD SENZACIJE: JANIK Sinner BUKVALNO pomeo NOVAKA Đokovića i izborio finale Australian Opena... (foto, video)

– Sad će svi da kažu Vučić najavljuje uvođenje sankcija. Ne, borićemo se za svoju politiku. Da ne pričam o stranim investicijama, da su američki glumci i režiseri odbili dolazak u zemlju, ogromnu štetu trpimo, ni od koga ne tražim hvala. Bilo bi lepo da je ruski ambasador bio više fer…

To radimo zbog poštovanja međunarodnog prava, znamo koliko su sankcije nefer. Jesmo uveli 3. aprila sankcije? Trpimo strašno i mnogo neuvođenjem sankcija, hoću da ljudi to znaju. Živeli bismo desetostruko bolje kad bismo to uradili, ne radimo to jer smo nezavisna i samostalna zemlja– podvukao je Vučić.

BONUS VIDEO:

izvor Direktno.rs

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more