IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 26. maj 2022. godine…

Ovan kreativan, Biku treba koncentracija, Blizancima prija zabava, Rak uživa u mirnoj atmosferi. Lav jbriljira, Djevica željna ljubavi, dobar dan za Vagu, Škorpija u emotivnoj krizi. Strijelac u frci, Jarac emotivan, Vodolija konfuzna, a Ribe snalažljive. Ovo je dnevni horoskop za 26.05.2022. godine.

OVAN

Posao: Sve vam ide od ruke. Pred vama je veoma povoljan dan u kom lako možete ostvariti svoje ciljeve. Moguć je i neki manji dobitak na sreću ili neke lijepe vesti. Ljubav: Slušajte svoje srce, a ne druge ljude i tračeve iz okruženja. Pokajaćete se ako ne budete postupili u skladu da osjećanjima. Sami znate koja osoba vam najviše odgovara. Zdravlje: Dobro se osjećate danas. Ne biste trebali da imate nikakve probleme.

BIK

Posao: Danas vas očekuje veliki broj obaveza koje morate da završite u određenom roku. Sve ćete uspjeti da obavite perfektno, jer ste veoma posvećeni svom poslu. Ljubav: Moguće je zanimljivo novo poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude rođena u znaku Škorpije ili da ima neke karakteristike tog znaka. Pred vama je romantičan dan. Zdravlje: Provjerite krvnu sliku za svaki slučaj iako ne biste trebali da imate neke veće smetnje.

BLIZANCI

Posao: Moguće je da ćete imati dosta pozitivnih dešavanja vezanih za vaše poslovno polje. Konačno osjećate veliko olakšanje i u vama se budi nada za bolje sutra! Ljubav: Idealan dan za novo poznanstvo koje bi moglo da dovede do značajne i lijepe emotivne veze. Vaš šarm i harizma koju prirodno posjedujete dolaze do izražaja. Zdravlje: Ne izlažite se stresnim situacijama. Potrudite se da svoj život ispunite pozitivnim sadržajima i lijepim emocijama.

RAK

Posao: Ukoliko ste planirali pokretanje privatnog posla, važno je da izaberete prave partnere i saradnike u tom poduhvatu. Imate dobru procjenu i uspjećete da nađete odgovarajuće ljude. Ljubav: Pored voljene osobe nalazite ljubav, zaštitu, sigurnost i sve ostalo što vam je potrebno. Nadate se da ćete zauvek ostati zajedno, što i jeste veoma moguće. Zdravlje: Ne biste trebali da imate veće probleme kada je u pitanju polje zdravlja.

LAV

Posao: Uporni ste i ne odustajete od svojih ciljeva čak i onda kada se čini da je njihova realizacija veoma daleko od vas. Važno je da poradite na svojoj taktici.Ljubav: Ne bi trebalo da bude drastičnih ili naglih promjena kada je u pitanju polje ljubavi. Možete da se nadate generalno mirnom danu. Ako već imate partnera, lepo vam je sa njim.Zdravlje: Glavobolja prolaznog karaktera je moguća, pa povedite računa o tome.

Čitaj još:   OD DANAS U BIH Upozorenje građanima: Zbog padavina i jakog vjetra sutra narandžasti meteoalarm... (foto)

DJEVICA

Posao: Uspjećete da riješite neke manje komplikacije koje su vam se pojavile na poslovnom planu. Pred vama je šansa da se pokažete u veoma dobrom svijetlu.Ljubav: Ukoliko imate neku tajnu vezu, moguće je da razmišljate o prekidu jer želite da nađete pravu ljubav. Sada je vrijeme da presečete sve ono što vam ne prija i ne odgovara.Zdravlje: Moguće je da imate višak energije i da će vam prijati malo intenzivnija fizička aktivnost .

VAGA

Posao: Možete da očekujete pozitivne komentare i pohvale na račun vašeg truda i zalaganja. Vaše ideje će biti prihvaćene. Uskoro vam dolazi i šansa za poslovno napredovanje. Ljubav: Sasvim iznenada vam dolazi poznanstvo sa osobom koja bi mogla da bude veoma dobra za vas. Očekuje vas izuzetno povoljan period za polje ljubavi. Zdravlje: Preporuka je da povećate unos magnezijuma koji je veoma blagotvoran za vaš nervni sistem.

ŠKORPIJA

Posao: Lako može doći do prekida poslovne saradnje ako ste tako nešto već imali u planu. Nakon takvog poteza vam slijede nove, bolje promjene i pozitivne mogućnosti. Ljubav: Dosta toga sada zavisi samo od vas… Jako je važno da pri donošenju odluka slušate svoju intuiciju. Ono što sada budete odlučili biće veoma važno za vašu budućnost. Zdravlje: Problemi sa osjetljivom kožom su mogući, pa povedite računa o tome.

STRIJELAC

Posao: Ponuda za posao koja dolazi do vas je donekle iznenađenje ali svojevrstan kompliment. Jasno je da ste spremni da prihvatite veliki izazov i da se dokažete na ovom polju. Ljubav: Dopada vam se osoba koja vjerovatno nema sasvim riješen emotivni status ili je u procesu razvoda. Nećete odustati od namjere da pridobijete njenu pažnju. Zdravlje: Osjetljiva pluća i disajni putevi su naglašeni kod vas, pa povedite računa o tome.

JARAC

Posao: Možete da očekujete da će vam se tokom današnjeg dana finansije značajno poboljšati. Osjećate veliko olakšanje i spremni ste da proslavite svoj uspjeh! Ljubav: Spremni ste za novu avanturu sa osobom koja u vama budi veoma jake strasti i osjećaje. Pred vama je zanimljiv dan. Doživjećete neka lijepa i važna iskustva. Zdravlje: Mogući su manji problemi sa povišenim pritiskom. Redovno kontrolišite stanje na ovom polju.

Čitaj još:   Dnevni horoskop za 17. avgust 2018.

VODOLIJA

Posao: Otvoreno pokazujete svoje mišljenje i nije vas strah i da se sukobite sa autoritetima ako je potrebno. Nećete imati probleme zbog toga, već naprotiv- zadobićete poštovanje. Ljubav: Može doći do velikih preokreta kada je u pitanju emotivno polje. Dolaze vam neke nepredviđene situacije. Voljena osoba vas može iznenaditi na veoma pozitivan način. Zdravlje: Pojava pijeska u mokraćnim kanalima je moguća. Posavjetujte se sa ljekarom.

RIBE

Posao: Važno vam je da ispunite ono što ste sebi zacrtali i radite sve što možete kako bi ostvarili poslovni uspjeh. Očekuje vas pozitivna situacija i faktor sreće. Ljubav: Vaše promjenljivo raspoloženje zbunjuje vašeg partnera koji počinje da sumnja u emocije prema vama. Pokažite mu da nema potrebe da brine i da ga i dalje volite kao prije. Zdravlje: Povećajte unos vitamina. Važno je da radite na tome da ojačate svoj imunitet.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more