IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO Crna Gora UBJEDLJIVA u Portugalu: Na korak od Mundobasketa, sa 10 bodova u ključne bitke… (foto, video)

Crna Gora je ispunila zacrtano pred put u Portugal– pobijedila je sa 77: 62 i osvojila nove bodove na putu ka plasmanu na Svjetsko prvenstvo…

LISABON: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 04. VII 2022… 23: 21…  BRAVO Crna Gora UBJEDLJIVA u Portugalu: Na korak od Mundobasketa, sa 10 bodova u ključne bitke… (foto, video)

Tim Boška Radovića stavio tačku na sjajan posljednji „prozor” prve runde kvalifikacija i savladao Portugal 77: 62. U grupi K, koja počinje u avgustu, Francuska i Litvanija će imati po 11, Crna Gora 10, Češka, Bosna i Hercegovina i Mađarska po devet bodova. Tri najbolje idu na šampionat koji organizuju Japan, Indonezija i Filipini…

Sve je funkcionisalo kako treba u našoj igri sve do završne četvrtine, kada je ponestalo rješenja u napadu i sedam i po minuta Crna Gora nije mogla da pogodi iz igre.

Čitaj još:   Vic dana Kako se Đuro mora da se vrati iz Njemačke ...

Međutim, pobjeda ni u jednom trenutku nije dovedena u pitanje, pa je veliki trijumf nad Francuskom večeras dobio potvrdu.

U našem timu 14 poena i devet skokova Alekse Ilića, Nikola Ivanović dodao je 13, uz osam asistencija, isti broj poena ubacio je Popović, a dvocifreni su bili i Nikolić i Radović sa po 11 koševa.

U domaćoj selekciji 17 poena Keiroša…

Kvalifikacije za Svjetsko prvenstvo nastavljaju se krajem avgusta, a Crnu Goru do kraja ciklusa čekaju mečevi protiv Litvanije, Češke i Bosne i Hercegovine.

Naš tim će u odlučujuću fazu ciklusa za Mundobasket prenijeti 10 bodova.

izvor iBalkan.net

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more