IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MRAČNO LICE SRBIJE: “Vulin u normalnoj državi ne bi mogao da zauzima javnu funkciju!” (foto, video)

Ako ne zbog ‘tetke iz Kanade’ i drugih afera, onda bar zbog ovakvih neljudskih ispada”, navela je Rakić…

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 19. VII 2022… 00: 58… MRAČNO LICE SRBIJE: “Vulin u normalnoj državi ne bi mogao da zauzima javnu funkciju!” (foto, video)

Zamjenica predsjednika Demokratske stranke (DS) Dragana Rakić kritikovala je danas saopštenje ministra policije Aleksandra Vulina u kojem on Hrvate naziva ustašama i Hrvatsku poredi sa NDH u Drugom svjetskom ratu.

„Više je nego jasno da Vučićeva posjeta nije najavljena u skladu sa diplomatskim protokolom, te da zbog toga nije dobila odobrenje vlasti u Hrvatskoj, kao i da se priča plasira u medijima kako bi se pažnja preusmjerila sa pada aviona u Grčkoj. Vučić se nada da će još jednim ozbiljnim zaoštravanjem odnosa u regionu uspjeti da sakrije od očiju javnosti istinu o padu aviona i tovaru koji je nosio, ali neće u tome uspjeti“, navela je.

Čitaj još:   POSLEDNJE RIJEČI KOJE JE MAJKA UPUTILA LAUŠU: Sine, ostala sam te željna vidjela sam te poslije 13 godina četiri mjeseca i dva dana! Da SRCE PREPUKNE! (foto, video)

Rakić je dodala da će DS insistirati da se sazna istina o oružju koje je bilo na putu za Bangladeš, kada se avion srušio u Grčkoj.

“Vulinovo obraćanje našim susjedima potpuno je neprimjereno i šteti već okrnjenom ugledu naše države. Ministar koristi tuđu bol i nesreću kako bi najprostijim rječnikom potpalio nacionalističke težnje i doveo nas još jednom na ivicu sukoba, što je ne samo apsolutno nepotrebno, nego i veoma opasno u trenutku kada rat bukti na tlu Evrope i građani žive u strahu”, rekla je Rakić.

Potpredsjednica DS-a je ocijenila da bi u uređenoj državi Vulin bio smijenjen i nikada više ne bi mogao da zauzme nijednu javnu funkciju.

“Ako ne zbog ‘tetke iz Kanade’ i drugih afera, onda bar zbog ovakvih neljudskih ispada”,navela je Rakić…

izvor (SB)

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more