IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Aleksandar Šapić- nisam presrećan zbog “Gej prava- Europrajda”, grad će obezbijediti komunalni red… (foto, video)

Grad Beograd će obezbijediti komunalni red ako Europrajd bude održan, a lično nisam homofobičan ni ksenofobičan, niti ova gradska uprava ima bilo šta protiv bilo koga, i mislim da LGBT populacija treba da ima jednaka prava sa svima, izjavio je gradonačelnik Beograda Aleksandar Šapić.

BEOGRAD: Srbija, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 23. VIII, 11: 35… Aleksandar Šapić- nisam presrećan zbog “Gej prava- Europrajda”, grad će obezbijediti komunalni red… (foto, video)

Aleksandar Šapić je za TV Prva rekao da ako manjina očekuje poštovanje većine, onda treba da se poštuju i neke tradicionalne vrijednosti u društvu.

”Da li sam presrećan zbog te organizacije– nisam, da li ću joj stati na čelo – naravno da neću, da li će Beograd obezbijediti komunalni red– da, hoćemo. A što se tiče odluke o održavanju i bezbjednosti – ona je na nacionalnom nivou i na strani policije”, rekao je Šapić.

Čitaj još:   AERODROM U TREBINJU BEZ EKONOMSKE ISPLATIVOSTI: Pista će služiti ruskoj vojsci?

BONUS VIDEO: PRAJD: Gej prava, ima pomaka, nema pomaka?

On misli “da je glavni problem te manifestacije nije to što neko hoće da izrazi drugačiju seksualnu orijentaciju, već u tome kako ona izgleda”.

”Ono što smo viđali na televizijama se kosi sa nekim našim tradicionalnim vrijednostima, a bio bih protiv takve manifestacije i da je organizuju heteroseksualci”, rekao je Šapić.

Zaključio je da su “ova zemlja i ova vlast” pokazale da imaju širine i razumijevanja i za ljude različite seksualne orijentacije, vjerske i nacionalne pripadnosti.

izvor Nova.rs

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more