IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

Dnevni horoskop za 4. septembar 2022. godine

Pročitajte najdetaljniji dnevni horoskop koga vam svakodnevno pripremaju najpoznatiji astrolozi sa naših područja- Ovan bez ljubavnog kompromisa, Bik sa dobrom energijom, Ribe i Jarac u tandemu, solidan dan za Blizance, iznenadan raskid za Raka, Lav moćan, Djevica drži konce u rukama, Vaga stagnira, Škorpija ratoborna, Strijelac pozitivan, Vodolija voli slobodu. Ovo je dnevni horoskop za 04.09.2022. godine.

OVAN
POSAO: Neko vas navodi na pogrešan izbor poslovne teme. Postoje stvari koje činite u tajnosti i to se loše odražava na vašu koncentraciju. Ne možete zavaravati saradnike pričom koja imponuje vašoj sujeti i zanemariti nečiju oštroumnost.
LJUBAV: Djelujete uznemireno. Zatražite nečije razumijevanje ili oproštaj i izbjegavajte emotivno rivalstvo. Potrudite se što bolje da kontrolišite svoje impulse.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate.

BIK
POSAO: Pohvale koje dobijate od saradnika djeluju podsticajno i obavezujuće. Pokušavate da uskladite različite poslovne obaveze, ali ne možete da ispunite sve zahtjeve. Potrebna vam je bolja selekcija u poslovnim kontaktima.
LJUBAV: Posvetite dovoljno pažnje jednoj bliskoj osobi. Nema razloga da trpite neki emotivni poraz i da se zavaravate lažnim nadama. Sve će biti lakše kada se suočite sa istinom.
ZDRAVLJE: Ojačate imunitet unošenjem svježeg voća i povrća.

BLIZANCI
POSAO: Važno je da opravdate svoj poslovni ugled u susretu sa saradnicima. Ponekad različite obaveze predstavljaju veliki teret, ali ne možete imati ubjedljivo opravdanje ili izgovor. Podstičite kod sebe veću odgovornost.
LJUBAV: U porodičnom životu pokažite da imate dovoljno povjerenja u nečije dobre namjere. Svima je potrebna emotivna podrška i podsticaj. Ostanite u poznatom i bliskom okruženju.
ZDRAVLJE: Zdravlje stabilno

RAK
POSAO: Zaključujete da okolina nema dovoljno razumijevanja za vaša osnovna interesovanja. Budite dovoljno strpljivi jer nema razloga da rasuđujete na osnovu prvog utiska. Sačekajte da vam neko zvanično saopšti svoju odluku o saradnji.
LJUBAV: Ne možete lako da dešifrujete nečiju poruku i emotivne namjere. Iznenađenja su moguća u različitim pravcima. Ako nešto ne probate, nećete ni znati da li je dobro ili nije.
ZDRAVLJE: Niste u formi.

Čitaj još:   Milo ĐUKANOVIĆ O POLITIČKOJ KRIZI: "Moguć samo jedan scenario..." (foto, video)

LAV
POSAO: Potrebno je da se dogovorite sa saradnicima oko uvažavanja različitih poslovnih interesovanja.Upotrijebite svoje diplomatske manire. Potrudite se da ispoštujete svoj dio obaveza i nemojte zanemariti nečiju kritizersku narav.
LJUBAV: Priželjkuje emotivno zbližavanje, ali postoje komplikacije koje vas dodatno usporavaju. Važno je da imate dobru ideju i jaku volju kojom izražavate svoje dobre namjere.
ZDRAVLJE; Pilično osjetljivo.

DJEVICA
POSAO: Povoljnu priliku na poslovnoj sceni najčešće procjenjujete na osnovu njene praktične primjene ili moguće upotrebne vrijednosti. Interesuju vas konkretni rezultati, a ne nečija priča ili velika obećanja bez pokrića. Budite uporni u svojim namjerama.
LJUBAV: U susretu sa voljenom osobom, uz svo uvažavanje razuma, treba da pratite i svoj unutrašnji glas ili impuls. Ljubav zna da prevazilazi sve okvire logičnog rasudjivanja.
ZDRAVLJE: Pripazite na svoje zdravlje.

VAGA
POSAO: Imate loš predosjećaj u iščekivanju na nečiji odgovor ili na završni rasplet događaja na poslovnoj sceni. Izbjegavajte sumnjive ponude i poslovne pregovore sa nepoznatim osobama. Nema potrebe da rizikujete u bilo kom pogledu.
LJUBAV: Postoji osoba koja iskreno brine o vašim emotivnim potrebama. Planirajte susret ili romantičnu zabavu u dvoje. Prijaće vam nečija bliskost i intimna atmosfera.
ZDRAVLJE: Unosite više vitamina.

ŠKORPIJA
POSAO: Ideja ili rješenje koji ste odabrali predstavljaju dobar poslovni izbor. Potrebno je da se angažujete na različitim stranama i da dokažete svoje praktične sposobnosti na djelu.
LJUBAV: Raduju vas promjene u privatnom životu. Partner u vama podstiče tople emocije koje vam nedostaju. Emotivna bliskost je stanje koje vam ponovo vraća u unutrašnju ravnotežu i skladnije odnose sa bližom okolinom.
ZDRAVLJE: Bez promjena.

STRIJELAC
POSAO: Neko osporava vaše ideje. Nemojte dozvoliti da se trenutna situacija loše odražava na vašu koncentraciju. Potrebna vam je pozitivna orijentacija i bolji smisao za poslovnim pregovaranjem.
LJUBAV: Ponekad suviše impulsivno izražavate svoje negodovanje pred voljenom osobom. Nedostaju vam taktičnost i strpljenje. Iskrenosti je poželjna, ali morate je pravilno dozirati.
ZDRAVLJE: Oscilacije u raspoloženju postaju sve češća pojava.

Čitaj još:   Novi putokazi u NOVOM PAZARU - Ko je ovdje BOŠNJAK a ko ENGLEZ?

JARAC
POSAO: Djelujete zabrinuto, jer okolina nema dovoljno sluha da prihvati vaše ideje. Zbog različitih poslovnih interesovanja i pravila koja nameće jedna uticajna osoba, morate da prihvatite kompromisno rješenje.
LJUBAV: U odnosu sa voljenom osobom izbjegavajte novu raspravu. Pretjerujete u svojim zamjerkama, nije sve onako kao što vam se čini. Napravite emotivnu distancu.
ZDRAVLJE: Budite umjereniji u hrani i piću.

VODOLIJA
POSAO: Uspješno se prilagođavate okolnostima u poslovnom okruženju i lako učite trikove novog posla.
LJUBAV: Moguće je da ste riješili da okrenete novi list i da se posvetite traženju prave osobe za sebe.
ZDRAVLJE: Povedite računa o višku kilograma.

RIBE
POSAO: Očekuje vas prilika da napravite manji poslovni uspjeh. Polje zarade je jako dobro prikazano.
LJUBAV: Pokušavate da udovoljite voljenoj osobi ali ponekad vam izgleda kao da je to nemoguće.
ZDRAVLJE: Dobro se osjećate i nemate probleme.

http://ibalkan.net

NAJAMNIK- Priča prema istinitom dogadjaju… (foto)

U Prlinama na domak Akova živjela je porodica Raifa Pilava. Read more

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more