IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TV LICE KOJE MI SVI ZNAMO: Šprajc se u emisiji pojavio u luđačkoj košulji, gledatelji mu pisali- “To je naša narodna nošnja” (foto, video)

Emisiju je najavio u obliku razgovora sa psihijatrom, a u studiju se zatim pojavio u luđačkoj košulji. Gledatelje je to oduševilo, sudeći po komentarima…

ZAGREB: Hrvatska, Zanimljivosti, vijesti, nedelja, 04. IX… 09: 18… TV LICE KOJE MI SVI ZNAMO: Šprajc se u emisiji pojavio u luđačkoj košulji, gledatelji mu pisali- “To je naša narodna nošnja” (foto, video)

Hrvatski voditelj iznenadio gledatelje pojavivši se u luđačkoj košulji…

Zoran Šprajc, sinoć se vratio u eter nakon što su nove epizode emisije “Stanje nacije” bile odgođene zbog njegove bolesti.

Emisiju je najavio u obliku razgovora sa psihijatrom, a u studiju se zatim pojavio u luđačkoj košulji. Gledatelje je to oduševilo, sudeći po komentarima.

“Znači ludilo”, “Večeras imam šta gledati”, “To je naša narodna nošnja”, pisali su gledatelji u komentarima.

Inače, Šprajc je prije sedam dana objavio da se termin emitiranja nove jesenske sheme emisije odgađa za sedam dana zbog bolesti.

Čitaj još:   TREBA PAMTITI: Krvne grupe i darivanje krvi...

– Terapija već daje prve rezultate i trebali ste ih vidjeti večeras u 22. 15 ali nažalost nakon terapije glave jutros se pokazala potreba za terapijom grla i povišene temperature. Kažu da će potrajati nekoliko dana, ali kad nakon toga progovorim neću stati do kraja sezone. Vidimo se idući petak u 22. 15- napisao je tada na Facebooku…

BONUS VIDEO: Vraća se ‘Stanje nacije’: Pogledajte kako se osjeća Zoran Šprajc| STANJE NACIJE…

Izvor: Index.hr

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more