IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

FOTKE I PORUKE KOJE OBILAZE SVIJET: Slavlje “ZMAJEVA” Bosne i Hercegovine sa navijačima u Kelnu… (foto + video)

Kapiten Košarkaške reprezentacije Bosne i Hercegovine Miralem Halilović popeo se na tribinu kako bi zajedno s navijačima BiH zapjevao pjesme…

KELN: Svijet, Sport, vijesti, ponedeljak, 05. IX… 01: 18… FOTKE I PORUKE KOJE OBILAZE SVIJET: Slavlje “ZMAJEVA” Bosne i Hercegovine sa navijačima u Kelnu… (foto + video)

Košarkaši Bosne i Hercegovine napravili su čudo savladavši aktuelnog evropskog prvaka Sloveniju rezultatom 97:93, a nakon toga napravili pravu “ludnicu” u Kelnu…

BiH je nošena fantastičnom podrškom s tribina uspjela doći do druge pobjede u trećem kolu grupne faze Eurobasketa, što znači da imamo velike šanse za plasman dalje.

Nakon velike pobjede uslijedilo je fenomenalno slavlje u Lanxess dvorani u Kelnu gdje je od 15.718 gledalaca (po službenom FIBA zapisniku) više od polovina bilo fanova BiH.

Čitaj još:   NOVI PAZAR JE JUČE POMOGAO BEOGRADU, BEOGRAD DANAS POMAŽE NOVOM PAZARU

Kapiten Miralem Halilović popeo se na tribinu kako bi zajedno s navijačima BiH zapjevao pjesme. Ogrnut šalom izazvao je erupciju oduševljenja naših navijača.

Pridružili su mu se i ostali bh. reprezentativci i priredili kadrove za pamćenje. Sigurno je da će slike iz Kelna obići svijet i ostati urezane u srca svih fanova naše zemlje.

Podsjetimo, slavlje bh. košarkaša počelo je zapjevanom pjesmom “Bosnom behar probeharao” ispred TV kamera…

izvor iBalkan.net / agencije

Kvartet u Novom Pazaru

 Rukometni klub Novi Pazar angažovao je golmana Janka Gemaljevića, srednjeg Read more