IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TUGA DO NEBA- POGINUO NAJBOLJI AUTOMOBILISTA U CRNOJ GORI: Nikola Asanović stradao u stravičnom udesu! (foto, video)

STRAVIČNE SLIKE SA MJESTA NESREĆE Nikola stradao samo nedelju dana nakon poslednje trke na kojoj je oborio BRATOV REKORD…

CETINJE: Crna Gora, Crna Hronika, vijesti, srijeda, 07. IX… 00: 18… TUGA DO NEBA- POGINUO NAJBOLJI AUTOMOBILISTA U CRNOJ GORI: Nikola Asanović stradao u stravičnom udesu! (foto, video)

Automobilista Nikola Asanović stradao je u sudaru koji se dogodio na putu Cetinje- Budva. Nastradali mladić prije samo nedelju dana vozio je svoju poslednju trku, i osvojio prvo mjesto.

Zbog uviđaja, saobraćaj je bio u prekidu, a uspostavljen je nakon nekoliko sati…

Motociklista Nikola Asanović (28) poginuo je oko 15.40 sati, u udesu u mjestu Obzovica, na magistralnom putu Cetinje- Budva, rečeno je Vijestima iz Uprave policije.

U udesu su učestvovali motocikl marke BMW hrvatskih oznaka DU 368 HH i dva putnička vozila…

Nikola Asanović, sa svojom formulom „Norma“ u klasi N2 bio je vodeći takmičar u svojoj klasi za brdski šampionat Centralnoevropske zone, a nedavno je na Kupu Pljevalja oborio rekord staze, naveo je Pvportal.

Čitaj još:   ANDRIJA Nikolić: Nova parlamentarna većina podredila interese građana u neutoljivoj želji da uništi DPS... (foto)

Potiče iz šampionske porodice, a njegov otac Goran i brat Miloš bili su najbolji vozači u regionu, a Nikola je krenuo njihovim stopama. Ambicije mladog Asanovića ovoga puta bile su velike, ali, na žalost, nije uspio da ih ostvari.

Cetinjski list objavio je da su u udesu učestvovali motocikl BMW, hrvatskih registarskih oznaka i dva automobila – “audi A3” kojim je upravljao D. K. (39) iz Podgorice i “folksvagen” kedi kotorskih tablica kojim je upravljao S. Ć. (59).

Iz Uprave policije nisu saopštili detalje udesa.

Iz AP Sport Pljevlja saopšteno je da će se trka na stazi Dajevića han – Rudnica “zvati po čovjeku koji je svojom dobrotom oplemenio sve one koji su imali sreće da ga poznaju”.

BONUS VIDEO: IN MEMORIAM | Nikola Asanovic

izvor iBalkan.net / agencije

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more