IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

NIKOLA Rakočević: UZALUD BRATU ABAZU VIKA I BIJES, moraće da sačeka da bude ispitana i njegova umiješanost u slučaj krađe cigareta…

“Premijer duguje odgovor javnosti ali i partijskim kolegama”

Uzalud bratu Abazu vika i bijes, koje usljed frustracija neumjereno emituje ovih dana – moraće da sačeka da do kraja bude ispitana i njegova umiješanost u slučaj krađe cigareta, poručio je član Predsjedništva i poslanik Demokratske partije socijalista (DPS).

-Jasno nam je da, još od večeri kada je slobode lišen njegov partijski saborac, Abazović ima mnogo problema, pa se na sve načine trudi da razvodni priču – a naročito očajnički pokušaj bio je onaj sa švajcarskim univerzitetom koji gotovo da ne postoji – istakao je Rakočević.

No, osim crnogorskoj javnosti, kako je naglasio poslanik DPS-a, dugovaće Abazović odgovore upravo i svojim partijskim saborcima, o tome kako je, kako tvrdi, jedan dio funkcionera te stranke bio umiješan u brojna nepočinstva i nezakonito profitiranje, uključujući upravo ono koje proističe iz krađe zaplijenjenih cigareta.

Čitaj još:   I DRITAN da podnese ostavku, Vlada i partija mu se ruše kao kula od karata...

-Neće mu tu pomoći ni očajnička buka niti fabrikovanje manipulacija – bliži se vrijeme kada će morati da se suoči sa sudom mnogih, a najprije onih njemu najbližih, kojima je već dugo prodavao maglu. – zaključio je Rakočević.

izvor: pobjeda.me

Veče u kojoj je cijela Turska priželjkivala i “dobila” zlatnu i srebrenu medalju na EP u Berlinu…

Gulijev oborio rekord evropskih prvenstava na 200 metara... Bilo je Read more

Čitaj još:   ‘Stil života u islamu’ Izet ef. Čamdžić: NE SMIJEMO OTIĆI SA OVOG SVIJETA BEZ HALALA I IZMIRENIH MEĐULJUDSKIH ODNOSA... (foto, video)
ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more