IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

MILO Đukanović: Ne dopustimo da avanturisti i neznalice ugrožavaju našu evropsku budućnost… (foto)

U Baru u punoj sali Doma kulture održana završna konvencija pobjedničke izborne liste “Prava stvar, Zajedno Bar”.

U veličanstvenoj atmosferi koju je obilježilo prisustvo ogromnog broja Baranki i Barana kao i pobjednički duh koalicije koju čine DPS, SDP, LP, iskazano je uvjerenje da će velika podrška koju građani pružaju ljudima koji čine listu dovesti do sigurne pobjede ovaj politički blok. Takođe, ukazano je na značaj predstojećih lokalnih izbora.

Konvenciji je prisustvovao i predsjednik DPS- a Milo Đukanović koji je poručio okupljenim građanima da je Crnoj Gori potrebna stabilnost, kako bi došlo do nastavka dinamičnog razvoja države.

“Nama je stabilnost potrebna da bismo nastavili putem dinamičnog ekonomskog razvoja. Mi moramo imati vladu koja će obnoviti partnerstvo sa biznisom. Da se vratimo ozbiljnom razvoju zdravstvenog sistema, da prekinemo sa praksom u kojoj ljudi da bi se danas liječili u našim zdravstvenim ustanovama moraju sa sobom donijeti terapiju.

Čitaj još:   Milo ĐUKANOVIĆ: Nova Vlada neće trajati duže od godinu i nijednu odluku neće moći da donese bez nas... (foto, video)

Da se vratimo takođe ozbiljnom unaprjeđenju našeg školskog sistema. Ne smijemo više prepuštati mogućnost avanturistima i ljudima bez imalo znanja, bez imalo iskustva, bez imalo dobre namjere da troše šanse da upropašćuju šanse i da ugrožavaju izvjesnu evropsku budućnost naše države.

Politička nestabilnost nažalost generiše uvijek i sve druge nestabilnosti uključujući i bezbjednosnu i finansijsku. Nama je potrebna politička stabilnost da bi smo nastavili da čuvamo najveće vrijednosti crnogorskog društva, da bi smo nastavili da čuvamo multietnički, multivjerski i multikulturni karakter crnogorskog društva”, kazao je Đukanović.

izvor: analitika.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more