IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

RASPISANA NAGRADA: Žena (42) u Štutgartu ukrala više od milion eura, s područja je bivše Jugoslavije… (foto)

Njemačka policija sumnjiči 42- godišnjakinju da je u oktobru ove godine na području Štutgarta ukrala više od milion eura, koristeći svoj posao u kompaniji za prijevoz novca.

ŠTUTGART: Svijet, Crna Hronika, vijesti, petak, 23- XII- 18: 34… RASPISANA NAGRADA: Žena (42) u Štutgartu ukrala više od milion eura, s područja je bivše Jugoslavije… (foto)

Njemačka policija traži ženu (42) s područja bivše Jugoslavije: Ukrala je više od milijun eura

Za informacije o pronalasku nudi se nagrada od 37.500 eura, prenosi 24sata.hr.

Osumnjičena žena je visoka 174 centimetara, ima plavozelene oči i plavu kosu, s još nekoliko tetovaža po tijelu, a najviše na rukama.

Čitalac je za Fenix- magazin.de opisao kako se radi o ženi s područja bivše Jugoslavije, da je prije velike krađe živjela u Štutgartu i od tada joj se gubi svaki trag.

  • Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici neka se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778 – saopštila je policija u Štutgartu.
Čitaj još:   KO S ĐAVOLOM TIKVE SADI...: Krivokapić je već "BIVŠI PREMIJER"

Nagrada je 37.500 eura i osigurana je privatno. Mole se svi koji nešto znaju o 42-godišnjoj osumnjičenici da se jave kriminalističkoj policiji na telefon +4971189905778, priopćila je policija u Stuttgartu.

Dana 14. oktobraa ove godine ukrala je više od milion eura iz tvrtke za prijevoz novca u Štutgartu u kojoj je bila zaposlena. Kako je priopćila policija, žena je iz prostorija firme oko 15.10 sati ukrala više od milijun eura.

Kao zaposlenica tvrtke imala je pristup novcu, a krađa je uočena istog dana. Policija u svojem priopćenju nije objasnila kako je 42-godišnjakinja uspjela iznijeti toliki novac iz tvrtke. S obzirom na to da nije poznata njezina lokacija, moguće je da se nalazi u nekoj od zemalja bivše Jugoslavije.

izvor Večernji list.hr

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more