IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ŠENLUČENJA na Badnje veče u PODGORICI: Na snimku zabilježena RAFALNA PUCNJAVA, POLICIJA I TRUBAČI… (video)

Na društvenim mrežama pojavio se snimak šenlučenja tokom sinoćnjeg nalaganja badnjaka između stambenih zgrada u navodno podgoričkom naselju.

Naime, kroz više video priča (story) koje je na Instagramu objavio izvjesni Jovanović Mijo, može se vidjeti kako grupa ljudi okupljenih oko naloženih badnjaka puca iz oružja u vazduh. U jednom trenutku čuje se kako nepoznata osoba sa snimka čak 10 puta puca u vazduh.

Na jednom dijelu snimka zabilježeno je i prisustvo policije, ali nije poznato kako su djelovali po ovom pitanju. Za sada, ovim povodom, se nijesu zvanično oglašavali iz policije.

U trenutku kada je snimljena policija, okupljeni su “slavili” uz prisustvo trubača i pjesmu “Đurđevdan”.

U nastavku snimaka objavljenih na Instagramu, okupljeni građani su igrali i kolo, a moglo se vidjeti i da je bilo djece među njima.

Čitaj još:   PREDRAG Bošković: Hrvatsku treba saslušati i ukrstiti argumente, ne treba bježati ni od arbitraže... (foto)

Podsjećamo, tokom Badnjeg jutra grupa mladića šenlučila je u centru Podgorice i time se pohvalila na društvenim mrežama.

Nakon objavljivanja snimka, policija je identifikovala većinu osoba sa videa i saopštila da su mladići pucali iz gasnih pištolja i da nije korišćena prava municija.

izvor: cdm.me

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more

DRAMA NA CETINJU: Privedena poznata pjevačica iz Srbije, JEDVA JE SMIRILI …

Sandra Valterović, poznatija kao Seksi Sandra, privedena je danas nešto Read more

DOLAZI ZAHLAĐENJE, PADAĆE ŠIROM REGIONA…

ZA  VIKEND u Bosni umjereno do pretežno oblačno vrijeme, a Read more