IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

KO JE I ZAŠTO POKUŠAO LIKVIDIRATI ALMIRA RAŠČIĆA?

Tužilaštvo BPK Goražde koje vodi istragu u slučaju pokušaja ubistva Almira Raščića još uvijek nema informacija o mogućim motivima ovog stravičnog napada koji se dogodio sinoć oko 22 sata...

Kantonalni tužilac Mirsad Bilajac je naveo kako još uvijek nemaju konkretnih tragova, te da su motivi napade nepoznati, a otežavajuća okolnost je to što niko ništa nije vidio.

  • Još uvijek nije poznato koliko osoba je učestvovalo u napadu. Na kameri koju smo pregledali nema ništa sumnjivo. Policija radi i dalje, obavlja razgovore, razgovarali su i sa porodicom, također u kafiću koji je vodio– pojasnio je Bilajac.

Almir je tokom karijere nastupao za Goražde, Željezničar, Velež, Olimpik, Orašje i Zadar. Njegov stariji brat je Admir Raščić koji je nosio dresove Željezničara, Sarajeva, Borca. Otac Muhidin Raščić je član Izvršnog odbora Nogometnog saveza BiH i predsjednik IO Fudbalskog saveza Bosansko-podrinjskog kantona (BPK).

Čitaj još:   Puste ulice Novog Pazara, nema oboljelih, u izolaciji gotovo 500 osoba od korone...(foto i video)

Ranije je za naš portal kazao kako još uvijek ništa ne znaju, ali i istakao kako nisu imali niti prijetnji, niti dugova.

izvor: hajat.ba

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more

SAMO DA NAM BUDE VEDRO! Očekuje nas fenomenalan NEBESKI SPEKTAKL!!!

Kiša takozvanih Perseida, odnosno meteorskih rojeva, specifična je po meteorima Read more

Nasrnuo nožem na policiju, policajac ga upucao!!!

Nesvakidašnji incident u Hrvatskoj... Kako je objavila zagrebačka policija, danas oko Read more