IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

TRAGIČNO- EVO KO JE PUTNICA KOJOJ JE POZLILO U AVIONU PA JE NAGLO SLETIO U BEOGRAD: Sjedela pored supruga i požalila se da joj je loše i umrla… (foto)

Prema informacijama, ona je sjedela pored supruga kada se požalila da joj je loše. Nakon slijetanja aviona ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konsatuju smrt.

BEOGRAD: Regija, Crna Hronika, vijesti, četvrtak, 02: 02- 2023, 00: 24… TRAGIČNO- EVO KO JE PUTNICA KOJOJ JE POZLILO U AVIONU PA JE NAGLO SLETIO U BEOGRAD: Sjedela pored supruga i požalila se da joj je loše i umrla… (foto)

DETALJI DRAME NA NEBU IZNAD BEOGRADA: Poznato šta se zbilo s putnicom zbog koje je avion iz Kelna prinudno sletio na aerodrom “Nikola Tesla”…

Avon na relaciji Keln- Niš morao je oko ponoći prinudno da sleti na beogradski Aerodrom “Nikola Tesla” jer je u njemu pozlilo putnici koja je ubrzo i umrla.

Kako se saznaje, u pitanju je Đ. R. (67) iz Surdulice. Tijelo nesrećne žene po nalogu nadležnog tužilaštva prevezeno je na Institut za sudsku medicinu radi obdukcije.

Čitaj još:   VUČIĆ IZ BRISELA: Šta misli o mogućem kandidatskom statusu za BiH, poslao i poruku... (foto, video)

Prema prvim informacijama, ona je sjedela pored supruga kada se požalila da joj je loše. Nakon sletanja aviona ljekari Hitne pomoći mogli su samo da konsatuju smrt.

O slučaju je obavješten zamjenik Višeg javnog tužilaštva u Beogradu koji je naredio obdukciju tijela. Ono što je za sada poznato jeste da je najvjerovatnije prirodna smrt.

(Kurir.rs)

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more