IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

BRAVO I KAPA DOLJE: U Hatayu spašen dječak od 12- godina, 182 sati poslije zemljotresa… (foto, video)

Pripadnici vatrogasne službe Grada Kocaeli, koji su angažovani u četvrti Cebrail, u Antakyi (Antiohija), locirali su a potom izbavili 12- godišnjeg dječaka ispod ruševine…

HARAY: Svijet, Crna Hronika, vijesti, ponedeljak, 13: 02-2023, 18: 24… BRAVO I KAPA DOLJE: U Hatayu spašen dječak od 12- godina, 182 sati poslije zemljotresa… (foto, video)

Spasilački timovi i dalje pretražuju ruševine, sedam dana poslije zemljotresa, iako su humanitarne agencije i vlasti upozorile da su šanse za pronalaženje preživelih sve manje.

Osmog dana potrage za preživjelima u zemljotresom razorenom Hatayu, na jugu Turkiye, spašen je 12-godišnji dječak po imenu Kaan, javlja Anadolija.

Spasilački timovi ne prestaju tragati za preživjelima nakon razornog zemljotresa koji je prije sedam dana pogodio deset gradova na jugu Turkiye.

Čitaj još:   ANDREJ Nikolaidis: "KADA BI DRITAN BIO U PRAVU, to bi značilo da je to šta neko misli o nacizmu i holokaustu, kao o 'nekim pitanjima iz prošlosti, njegova stvar'"

Pripadnici vatrogasne službe Grada Kocaelija, koji su angažovani u četvrti Cebrail, u Antakyi (Antiohija), locirali su 12-godišnjeg dječaka ispod ruševine.

Dječak po imenu Kaan spješno je izvučen ispod ruševina, nakon čega mu je ukazana ljekarska pomoć.

BONUS VIDEO: Depremlerde can kaybı 29 bin 605'e yükseldi…

izvor iBalkan.net/ agencije aa

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more