IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

ČUDNA ČUDA- KO BI MU VJEROVAO: DRITAN SE TOLIKO OBRADOVAO Milatovićevoj pobjedi da je ZABORAVIO NA RAMAZAN- Krenuo za čašu vina, pa se predomislio… (foto, video)

Snimak crnogorskog premijera u tehničkom mandatu kako kreće da sipa vino, pa se predomišlja, postao je pravi hit na društvenim mrežama…

PODGORICA: Crna Gora, Zanimljivosti, vijesti, utorak, 04: IV-2023, 14: 14… ČUDNA ČUDA- KO BI MU VJEROVAO: DRITAN SE TOLIKO OBRADOVAO Milatovićevoj pobjedi da je ZABORAVIO NA RAMAZAN- Krenuo za čašu vina, pa se predomislio… (foto, video)

Slavilo se u štabu Jakova Milatovića, toliko da se zamalo zaboravilo i da je trenutno Ramazan, te se crnogorski premijer u tehničkom mandatu Dritan Abazović umalo ogrešio posežući za čašom vina koja se nalazila na stolu.

Snimak na kojem DRITAN Abazović kreće da sipa vino, pa se u momentu cimne, i spušta ruku, pažljivo promatrajući da li ga je neko vidio, postao je pravi hit na društvenim mrežama.

Čitaj još:   Dnevni Horoskop za petak 30. novembar 2018.

Ova scena, naravno, nije promakla budnom oku dežurnih Tviteraša, pa su brže bolje riješili da je podijele.

– Dritan krenuo da sipa šampanjac, pa se sjetio da je Ramazan. Ovako ja u postu krenem da oližem prste od čokolade– bio je opis pomenutog videa.

izvor Republika.rs

SARAJEVO, CRVENI TEPIH: Danas počinje 24. Sarajevo film festival…

Čast da otvori 24. izdanje SFF-a pripala je slavnom poljskom Read more