IBALKAN

Vaše Pravo, Vaš Portal

HAOS U BUDVI: Telefonom prijavio policiji  sukob zbog djevojke, udaren drvenim predmetom po glavi, zadobio potres mozga… (foto)

Povrijeđeni mladić je telefonskim putem prijavio policiji da ga je udaren drvenim predmetom po glavi. Pretpostavlja se da je do sukoba došlo zbog djevojke…

BUDVA: Crna Gora, Crna Hronik, vijesti, subota, 15: IV-2023, 12: 44… HAOS U BUDVI: Telefonom prijavio policiji sukob zbog djevojke, udaren drvenim predmetom po glavi, zadobio potres mozga… (foto)

Budvanin A.A. (20) povrijeđen je u naselju Velji Vinogradi kada ga je napao sugrađanin S.N. (26), saopšteno je nezvanično portalu Pobjeda iz policije.

Povrijeđeni mladić je, oko 21: 50 sati, telefonskim putem prijavio policiji da ga je udaren drvenim predmetom po glavi. Pretpostavlja se da je do sukoba došlo zbog djevojke.

Policijski službenici su izašli na lice mjesta i zatekli A.A. sa povredama, nakon čega je upućen u Hitnu medicinsku pomoć u Budvi.

Čitaj još:   BORBA SE PITA: Ko je o trošku građana pored Krivokapića, Spajića i Milatovića letio Vladinim avinom za Beograd? (foto)

Potom je transportovan u kotorsku bolnicu gdje je konstatovano da je zadobio potres mozga.

Napadač je naknadno priznao policiji da je nasrnuo na sugrađanina.

“S.N. je oko ponoći pristupio u prostorije budvanske policije i priznao da je A.A. udario drvenim predmetom po glavi”, kazali su u policiji.

O ovom slučaju obaviješteno je nadležno tužilaštvo, koje će se izjasniti o kvalifikaciji djela.

izvor aktuelno.me

ZAGREB: Kontraverzni Marko Tompson opet podijelio Hrvatsku?

Kada je hrvatske fudbalere u Zagrebu dočekalo pola miliona navijača, Read more